Seuraa 

Eilen mentiin vähäisten liikkeiden vuoksi äitiyspolille. Liikkeitä oli lääkärin mielestä normaalisti, mutta halusi ultrata vauvan uudelleen 1,5 viikon kuluttua, onkovauva kasvanut. Painoarvio tällä hetkellä oli 2,6-2,7kg. Onko muita joilla näin pieni vauva tulossa tai liikkeet vähentyneet??? Pelottaa niini kovasti!!!! Nytkään ei aamulla ole kuulunut ainuttakaan liikettä :(

rv 37+6

Kommentit (4)

liikkeitä tai jos tunsin niin olivat hyvin hentoja.Kävin hieman useammin neuvolassa ja kuunneltiin vaan sydänäänet.Kokoarviota ei missän vaiheessa tehty mutta syntyessään oli 3060g.Syntyi rvko 39+6.Minusta tuo sinulle annettu painoarvio ei kuulostanut kamalan pieneltä vaan normaalilta kun onhan pikkuisella aikaa vielä kasvaa.Ja muistaakseni juuri viimeisten viikkojen aikana sitä painoa juuri tulee.

Voi että sitä ihminen stressaa kaikesta, joka varmaan tuntuu toisesta ihan älyttömältä, mutta minkäs teet, kun äidiksi tulossa, niin kaikki hiemankin epäilyttävä alkaa pelottamaan HETI ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

en tuntenut paljon liikeitä.Varmaan edessä oleva istukka vaimensi likkeiten tuntemusta ja lisäksi tämä lapsi nukkui kyllä paljon.Syken seuraus paljasti sen.Olin viikolla 32+5 istukan paikan varmistuksessa ja samalla todettiin vauvan olevan pieni(1,6kg) ja seuraava ultrakontrolli viikolle 35+2.Silloin vauva oli 1,9kg.

Itse en ollut huolissaan koska sisarukset olivat myös olleet pieniä. Syntyessään vauva painoi 2900g ja kaikki oli hyvin. Luonteeltaan vauva oli kaikkein tyytyväisin(ei ollut kolikkia).

Itselläni vauvat ovat olleet reilun kokoisia mutta sisarellani molemmat syntyivät täysiaikaisina, kokoa 2,7 ja 2,9 kg. Terveitä tyttöjä molemmat. Sinullakin on vielä aikaa kasvatella vauvaa jos syntyy vasta la:n tietämissä. Olisi lääkäri varmaan sanonut jos hän olisi jotain löytänyt tutkiessaan.Tsemppiä loppuviikoille, tv Päippy 40+4

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat