Oli kyllä tyhmä valinta tiputtaa Heikki ulos Idolsista! Siellä oli monta paljon huonompaa laulajaa/esiintyjää!

Vierailija

Sivut

Kommentit (17)

Eilen katselin lasten kanssa Idolsia ja ihastuin juuri tähän pudonneeseen kaksoseen. Hämmästykseni oli todella suuri kun tuomaristo pudotti hänet. Paras laulaja niistä miehistä ja karsimaattinen esiintyjä. Olisiko ollut sitten liian itsevarma, kun ei sanoja opetellut kunnolla, tosin eihän niitä muutkaan täysin osannut. Mutta harmi kuitenkin...

joissa yhdistyy hyvä ulkonäkö, luonne ja laulutaito, ja Heikki ei ollut niiden joukossa (tuomareiden mielestä). Siksi valitsevat paljon huonoja laulajia mukaan, että ennakkosuosikkinsa olisi helpommin voittava kisan.

Olivat yhdessä harvoja valopilkkuja koko ohjelmassa!Ja sit se Roni-vai-mikä-sen-nimi-nyt-olikaan pääse jatkoon, vaikka oli epäonnistunut jo monessa laulussa! Mutta on ilmeisesti niin söpön näköinen, että pitää vaan mukana roikuttaa!!

mutta onhan siinä Rikussa esim. paljon enemmän ainesta pikkutyttöjen suosikiksi.Heikillä oli yksinkertaisesti huono asenne siinä mielessä, että kuvitteli että olemalla vaan hauska kaveri voi jättää esim. laulun sanat opettelematta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat