Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olemme katselleet asuntoa jonkin aikaa ja nyt löytyi yksi, joka tuntui ihan kodilta. Minua vain epäilyttää se asia, että se sattuu olemaan hitas-kohde. Mitä käy sitten kun tontin vuokra-aika päättyy? Ja koska asuntojen myyntihinnat ovat sidottuja tiettyyn indeksiin, niin pelottaa että jos joutuu myymään joskus niin jääkö kauheasti tappiolle. Toisaalta asunto oli todella ihana, vaikkakin kerrostalo itä-Helsingissä.

Eli kokemuksia hitas-asunnoista tai muuten vuokra-tonteilla olevista asunnoista?

Kommentit (2)

meilläkin Hitas kämppä... ja ihan hyvin kokemuksia ainakin tähän asti ollu. Ei siinä niin hirveesti jää tappiolle myytäessä....(vaikka ei henk. koht. Hitas kämpän myynnistä kokemusta löydykään, kun edellinen asunto oli ihan " tavallinen" ) Mutta oli ainakin meille ihan hyvä ratkaisu ostettaessa. Ja itse asiassa me asutaan just itä-helsingissä;D

...hitas-asunnossa. ne sijaitsee kaupungin vuoktarontilla ja niiden jälleenmyyntihinta on sidottu markkinahintoja seurailevaan indeksiin. Muutenhan hitas ei eroa normaalista omistusosakkeesta. Helsingissä suurin osa kohtuuhintaisista kämpistä sijaitsee kaupungin vuokratontilla, ainakin kaikki ne omistusasunnot, joissa me olemme ehtineet asua (ja niissä ei siis ollut hitas-ehtoa).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat