Voiko alle 3-vuotiaan laittaa turvavyöistuimeen?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä on käytössä AktaGracon turvaistuin ja 2 v 7 kk ikäinen poika (15 kiloinen) mahtuu siihen vielä mainiosti. Mutta nyt on toisen auton osto edessä, joten myös toinen istuin pitäisi saada. Toisen turvaistuimen hankinta tuntuu tyhmältä, kun poika on jo kohta turvavyöistuimeen sopivan ikäinen. Mutta voiko tuon ikäistä (ja kokoista) vielä istuttaa turvavyöistuimessa?? Tarkoitus olisi laittaa se siihen autoon, jolla olisi vähiten ajoa eli vain jokunen kilometri per päivä.

Kommentit (4)

Käytiin reilu 2v pojan kanssa liikkeessä kokeileen istuinta, hyvin meni turvavyö ettei hangannut kaulaa. Meillä ei täyttyny paino vielä silloin, mutta täällä liikkeessä katsoivat enemmän pituutta. Meilläkin oli turvaistuimen tarvetta pienemmälle eikä haluttu toista turvaistuinta ostaa.

Mä tätä kysyin just lastentarvikeliikkeestä, kun meillä tulee ajankohtaiseksi siirtää pikkusisko isoveljen tuoliin ja samalla hankitaan isommalle tuo turvavyöistuin. Ei kuulemma ole niin tarkkaa iän suhteen, jos paino kuitenkin ylittyy.meillä on ollut tässä kuussa 3 vuotta täyttävä poika kesästä asti gragon selkänojallisessa korokkeessa, hyvin on mennyt. Meillekkin sanoivat että on pääasia että painoraja tulee täyteen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat