Seuraa 

Hej,

olen clomisti. Ja ensimmäistä kertaa yritän sitä ovista bongailla. Clomiultrassa kävin perjantaina kp11. Rakkula tais olla kokoa 17mm? Korjatkaa jos ymmärsin väärin lääkärin kommentin.. :) Mutta hän meinas että ovulaatio tapahtuisi kp 14 eli tänään maanantaina. Nyt olen sitten tuolta perjantaista asti tikutellut clearbluen ovistestillä, enkä ole ovista bongannut. Voiko olla mahdollista että ovista ei sittenkään tapahdu, vaikka rakkula oli jo noinkin iso? Vai hätäilenkö suotta.. tapahtuisiko ovis myöhemmin ku mitä lääkäri sanoi? Entä jos tikuttelen aamupissasta..ja ovis piikki tapahtuisikin päivällä. Onko piikki havaittavissa vielä seuraavan aamun tikutuksessa?

Kommentit (3)

ja vielä lisäkysymys..jos tuo rakkula on kp 11 ollut 17...niin tarkoittaako tuo sitä että ovulaatio tulee jossain vaiheessa. että rakkula ei esim. ala kutistumaan ja ovulaatiota ei tapahdukkaan?

En tiedä onko musta apua, kun yritetään luomuna. Eli en juurikaan ymmärrä noista clomeista. Mua ultrattiin KM jälkitarkastuksessa ja näkyi (muistaakseni )isompi munasolu kuin sulla eli n. 20mm. Lääkäri sanoi ovulaation tapahtuvan 2-7 vrk aikana. Olin torstaina ultrassa ja sunnuntaina bongasin ekan kerran viivan ja myös ma ja ti. Epäilen lämpöjen perusteella oviksen tapahtuneen tiistaina, joten kokemukseni perusteella suosittelisin sulle tikuttamista vielä muutamana päivänä. Eihän noista oviksista ikinä tiedä varmasti...

Toivottavasti onnistaa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat