Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei,Nyt ollaaan päästy mieheni kanssa siihen vaiheeseen tutkimiksissa, että minusta ei ole löytynyt minkkäänlaista " vikaa" .Miten teillä on jatkunut hoidot/ tutkimuset jos miehen siitiöt eivät ole " hyvää tavaraa" . Mitä tutkimuksia/hoitoja on edessä?Kommentit (3)

Me ollaan miehen kans julkisella puolella hoidoissa. Meille ensimmäisten tehtyjen tutkimusten jälkeen terveyskeskuksesta laitettiin lähete keskussairaalaan (minulle), jossa ensimmäisellä käynnillä tehtiin gyn.tutkimus ultralla, määrättiin vielä jotain hormooniverikokeita ja seuraavalle kerralle kutsuttiin myös mies mukaan. Hän sai kontrollinäytettä varten uuden lähetteen sperma-analyysia varten, mutta koska me ollaan ns. " erikoistapaus" (mun iän, 38, ja miehen perussairauden, MS), meidät otettiin ohi jonojen suoraan hoitoihin.Alotin hormoonien alasajon nenäsumutteella 28.9., reilun viikon päästä alkaa munarakkuloiden kasvattaminen piikkein ja viikolle 44 on sovittu punktio ja ICSI eli mikroinjektiohedelmöitys (koeputkihedelmöitys).En siis ole ehkä paras vaihtoehto kertomaan aikataulusta, mutta kun ns. vika on todettu, on seuraavaksi vuorossa hoitomuodosta päättäminen ja aikataulu sen suhteen.

Heissan!ups tuli ensin väärä näppäin valintaEt kerro tarkemmin, mitä tutkimuksia sinulle jo tehty, varmaan ainakin kohdun perustutkimukset, hormonimääritykset ja munajohtimien auki olo tutkimukset?

Jos miestäsi ei ole tutkittu, seuraavana on kai sperma-analyysi.Ja sen perusteella sitten mietitään jatkoa.

Et maininnut miten pitkä lapsettomuus teillä taustalla, se kai yhdessä iän ja uidenvaikuttavien seikkojen kanssa ratkaisee miten nopeasti hoitojonossa etenee. Yksityiselle pääsee nopeasti, mutta se tietty maksaa, tosin siitä saa KELA:lta korvausta.

Hoito vaihtoehtoja on monia,niihin kannattaa tutustua esim. www.organon.fi sivustolla kerrotaan eri hoitovaihtoehdoista ja milloin niitä valitaan.

Muita sivuja esim. www.fertinova.fi, www.vaestoliitto.fi, www.diacor.fi,www.felicita.fi,nuo kaikki yksityisiä paikkoja,mutta hoitovaihtoehdot ovat kaikilla samoja.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat