Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meidän vauveli nukkui ensimmäiset kuukautensa hienosti yöt läpeensä, heräten vain kerran aamuyöstä syömään. Kun hän oppi kääntymään 3kk iässä, yöt muuttuivat katkonaisemmiksi. Viime viikolla hän oppi ryömimään ja sen jälkeen ei ollakaan sitten nukuttu. Tunnin välein on herätys. Yleensä menon rauhoittaa tutti, mutta 3h välein on saatava ruokaa. Vauva syö yöllä korviketta purkin kerrallaan, eli jopa 600ml/yö. Päivällä hän syö 2 puuroateriaa, yhden lihakasvis-soseaterian, yhden hedelmäsoseaterian ja nukkumaan mennessä vielä purkillisen velliä. Välillä annamme yölläkin velliä, mutta se ei pidennä unijaksoa laisinkaan.Onko muilla ollut samoja yöongelmia? Miten niistä on selvitty?Ollaan tänään menossa kyllä neuvolaan, mutta ajattelin ensin kysyä täältä vinkkejä! Kaikki vinkit ovat siis tervetulleita!T: hyvin väsynyt äiti

Kommentit (2)

Meillä on 6kk vanha poika ja ongelma on ihan sama. Ei siihen oikein apua ole löytynyt - esim. iltapuuro ei pidennä unia lainkaan. Ottaisin vinkkejä vastaan mielelläni.

levottomia öitää kestää seuraavat 1,5 vuotta!!! Just joo.No, me ollaan nyt itse päätetty testata seuraavaa:

1. Otetaan toinen lihasoseateria iltapäivälle (lisää energiaa)

2. Tankataan illan mittaan maitoa niin paljon kuin vain puuron ja vellin lisäksi uppoaa, pieniä määriä kerralla muutaman tunnin ajan (klo:17-20)

3. Koitetaan rauhoittua yöunille entistä aikaisemmin ja aloitetaan iltasadun lukeminen. Tämä ei auta yölliseen nälkään, mutta jos edes nukahtaminen onnistuisi kivuttomasti :).Saas nähdä miten noilla pärjätään. Meilläkään puuro ei auta yhtään yöuniin :(.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat