Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Reilun tunnin välein heräilevä 2,5-vuotias - argh!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä on yöt mennyt ihan mahdottomiksi. Tyttö, 2 v 6 kk, on alkanut heräilemään vähän väliä itkemään, välillä ei edes herää omaan itkuunsa. Vauvasta asti on nukkunut omassa huoneessaan, ilman ongelmia tähän asti. Pienenäkin heräsi vain 1-2 kertaa yössä syömään. Nukahtaa kyllä nytkin itsekseen, mutta parin tunnin unien jälkeen rumba alkaa! Valokin on päällä tytön huoneen oven edessä, joten pimeäkään ei ole syynä. Välillä kertoo nähneensä pahoja unia. Tyttö on ollut kyllä aika kovilla pari viime kuukautta, kun olen kärsinyt todella voimakkaasta alkuraskauden pahoinvoinnista ja väsymyksestä, miettii ja työstää selvästi sitä. Isänsäkin on ollut paljon viikonloppuisin menossa, vaikka viikolla onkin paljon kotona. Voi siis olla sekä huolta äidistä että isän ikävää. Nyt on kuitenkin minulla pahin pahoinvointi jo ohi ja isänkin viikonloppumenot ovat nyt ohi, mikä siis pientä valvottaa/pelottaa? Vai kuuluuko normaaliin kehitykseen? Kaikki vinkit otan kiitollisuudella vastaan! Töissäkin pitäisi jaksaa käydä...Riax

Kommentit (4)

meillä samoin 2v2kk vuotias on alkanut heräillä oikein urakalla. meillä pääasiassa kai johtuu siitä että aloitin itse työt muutama viikko sitten ja lapsi aloitti päiväkodissa. muutos on niin iso, että öisin heräilee ihan vaan tarkistaakseen, että äiti on paikalla.kuitenkin teidänkin varmaan kannattas käydä lekurilla tarkastuttamassa ne korvat sunmuut, niin sitten voitte ainakin olla varmoja ettei ole mikään fyysinen vaiva kun rassaa öisin.tuohon muuhun heräilyyn me saimme neuvolasta vain ohjeeksi, että pitää rauhottaa elämä niin paljon kuin mahdollista ja antaa aikaa lapselle niin paljon kuin mahdollista(syliä lisää siis!). ja isän ois hyvä kans olla mahdollisimman paljon paikalla ja saatavilla :). kyllä se varmaan sitten ajnamyötä helpottaa.Pissassa oli hieman verta ja proteiinit hiukan koholla, sokerit kuitenkin ok. Toivottavasti antibiootti ainakin helpottaa pienen oloa ja meidän kaikkien öitä. Epäilin tulehdusta jo kolmisen viikkoa sitten, kun alkukesästä yökuiva lapsi alkoi heräillä pissalle 1-2 kertaa yössä. Päivisin kuitenkin pissasi ihan normaalisti, joten en sitten heti vienyt lääkäriin. Onneksi tuli nyt käytyä! Osasyy tulehdus varmaan levottomuuteen on ollut, ehkä loppu selittyy stressillä.

Meillä parivuotias nukkuu muuten yöt hyvin, mutta levottomuus yöllä kertookin sitten aina, jos on korvat kipeät. Mitään muita oireita ei ole, sinänsä hankalaa kun ei tiedä että johtuuko huonot unet kivusta vai jostain päivän tapahtumista. Koskaan en ole turhaan lääkäriin vienyt, aina ollut korvissa tulehdus.

ei ole suljettu pois. Toisaalta tytöllä ei ole ollut taipumusta korvatulehduksiin. Täytynee miettiä sitäkin vaihtoehtoa, jos ei tilanne rauhoitu. Lisää kommentteja?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat