Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tuli vaan tosta yhdestä ketjusta mieleen, missä av-mamma aiko käräyttää naapurinsa tv:n luvatta katselusta...että katotaas kuin monelta se lupa löytyy!Meillä EI OO tv-lupaa!

Sivut

Kommentit (69)

Te, jotka haukutte varkaiksi, kokeilkaapa itse maksaa tv-lupa jos kuukausitulot ovat n.400¿ ja vuokra+vesi+sähkö+puhelin vie siitä n. 300¿ eli ruokaan,vaatteisiin ja lääkkeisiin jää vain 100¿/kkVierailija:

Lainaus:


työelämään siirtyessään alkaisivat maksaa täyttä hintaa.

Monta ed. olevaa viestiä oon kirjoittanu (esim. noi hintavertailut), mutta yhdessäkään en oo sanonu että ei oo varaa lupaan. Se on kallis, mutta periaatteesta EN sitä maksa! Säästyypä nekin rahat johonkin parempaan...

Telkkarista luovuttiin, kun ei sieltä ed. mainitsemieni ohjelmien lisäksi tullut muuta kiinostavaa kuin uutiset. V*tti kun tuli jatkuvasti surkeita saippuasarjoja ja niiden uusintoja ja yhä enemmän tosi-tv:tä - ei vois vähempää kiinnostaa. Mies katsoi vain uutiset ja joskus fudista/lätkää, ja jankutti monta vuotta et ei me töllöä tarvita. Lapsen tullessa telkkari poistui. Skidin kanssa menee niin paljon aikaa, et jos telkkari olis, niin muksun nukkuessa vaan tuijottais bashaa. Nyt tulee luettua, piirrettyä, kirjoteltua, tehtyä käsitöitä, ulkoiltua tms. ... Oma elämä on paljon parempaa ilman töllöä, mutta eihän tää tyyli kaikille sovi." Throw away your television, time to make this clean decision... "

" tarkastaja yllätti ja maksettiin takautuvasti ties kuinka paljon"Miksette sanoneet että tv on ollut teillä viikon tai kuukauden? Tarviiko sitä heti itku kurkussa tunnustaa että on se ollut meillä kaks vuotta ilman lupaa?

Kun kerran TV;stä tulee uusintaa uusinnan perään niin kai sen kertaalleen maksetun laskunkin voi uusia (kopioida maksutosite) ja lähettää se uusiksi..

Kuka uuno viitsii maksaa tuollaisesta rosklasta mitä TV;stä tulee?

ei ole, ei ole varaa siihen kun olemme opiskelijoita (juu tiedetään osissakin voi maksaa mutta ei ole varaa)

Ja toiseksi aiemminkin kun oli lupa niin ovella kävi niin törkeitä lupatarkastajia että ei senkään takia tee mieli maksaa

Jos lupien hinnat putoaisivat puolella, olisin valmis maksamaan ne. Mutta kun ne nousevat vuosi vuodelta!Emmehän me teiltä varasta, itsehän te rahoitatte tämän suurvarkaan toimintaa joka johtaa siihen että ne haluavat aina vain enemmän!

Esim. tässä kuussa pakollisten menojen jälkeen jäi ruokaan yms. 220e, ja yhdet synttäritkin pitäisi järjestää... Ei oikein tv-lupa mahdu joukkoon, ellei sitten opita olemaan syömättä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat