Vierailija

Kommentit (23)

Kaikilla ei ole sähköttömäksi suunniteltua mökkiä, jonne mennä! Esim. kerrostalot ja kaava-alueiden uudet talotkin ovat täysin sähkön armoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tulet vaan joka pesään (löytyy 5kpl!) ja ruokaa laitettais puuhellalla.

Luntahan oli kauhuskenaariossasi pihalla, niin vettäkin saatais sulatettua ja ruoat ei menis pilalle pihamaalla, luonnon pakastimessa ;)

Miettikää vähän, jos esim. Suomessa menisi sähköt poikki kesken pakkaskauden esim. kahdeksi viikoksi tai pidemmäksikin aikaa. Jäätyisitte kuin russakat! Nälkiintyisitte ja kuihtuisitte pois. Turha olis huudella valtiota apuun. Meiltä Suomesta ei löydy enää nykyisin tarpeeksi taitoa tai mahdollisuuksia lämmittää kotejamme ja keittää ruokamme ilman sähköä!



Joo, moni kotihan lämpiää hakkeella tai puulla tms. Mutta monessako kodissa lämpö saadaan sisään ilman sähköä??



Suomi olis kyykyssä kiitettävästi, jos sähkön tulo lakkaisi!!

Talvella voi tulla pitkä pakkakskausi ja sitten vastaavasti lauhaa jolloin tulee lunta niin vietävästi, että me ei pärjätä täällä pohjoisessa.

Mutta sekin aika saattaa vielä tulla, eikä vähiten syystä, että ihmiset luulevat ja uskovat olevansa turvassa omissa linnoissaan...



Mä en mitään kauhukuvia halua maalailla, mutta onko jotkut oikeesti noin sinisilmäisiä, että luulevat meidän asuvan jossain lintukodossa? Silmät auki!

mihin ennustuksesi perustuu??omaan taitoosi??

mahdollista toki on että suomessakin ikävää tapahtuu koska maailma on lopuillaan, mutta turhaan te pelottelette ihmisiä

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat