Te, jotka väitätte tietävänne koska maailmanloppu on tulossa!

Vierailija

Raamatussa on kohta, jossa sanotaan, että kukaan ei sitä tiedä, ei edes Poika, ainoastaan Isä tietää.Siellä sanotaan myös, että nämä " merkit" eivät vielä tarkoita maailmanloppua, pitäisi tulla vielä suuri kristittyjen vainokin ennen sitä.Joten se siitä tulevasta talvesta, lintuinfluenssoista ja muista.T: Päivän Raamattu-tietäjä

Kommentit (9)

AINA on ollut merkit ilmassa, Raamattu on järkännyt niin, että merkkejä riittää ja ne on mukavan ympäripyöreitä. Vähän niin kuin horoskoopit.

Jonkun keksimää hömppää. Ainahan maailmassa on tauteja ollut, ei tämä ole mikään poikkeus. Peskää käsiänne ja kypsentäkää ruoka hyvin. Olette turvassa.

enää kauaa.... joten ei se kaukana ole.raamatussa sanotaan että kun näette kaikkien näiden merkkien tapahtuvan niin lähellä on..

kohta se kristittyjen vainokin alkaa

hurrikaanien ja maanjäristysten uhriksi. Elämme ainutlaatuisia aikoja sillä koskaan aiemminhan maapallolla ei ole ollut luonnonmullistuksia eikä epidemioita kuten nyt. Kaikilla meillä hörhöillä on kuitenkin ollut kautta aikojen sama toive; ollappa mukana tuossa odotetussa finaalissa!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat