Pikkutyttö tippui autosta ja kuoli bussin alle!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eilen oli pikku juttu Hesarissa.

Siis ajon aikana, liikenneympyrässä. MITEN voi olla mahdollista!?!?!!! Tytöllä ikää 1 v 3kk ja ilman turvaistuinta oli takapenkillä, isin kyydissä. Tuli niin paha mieli.... eikä kyllä käy isiä sääliksi, ei. Ei kai se tahallaan, mutta silti. Voi itku!

Kommentit (12)

se on raaka fakta että lapsi kuoli isänsä välinpitämättömyyden vuoksi ja isä on asiasta myöskin oikeusvastuullinen vaikka onkin varmasti surunkin murtama. Mutta laki ei tunne käsitettä että ihminen olisi syytön vaikka tuollainen tapaus olisikin vahinko ja ihminen surullinen eikä teko ollut tarkoituksenmukainen vaan hän selkeästi toimi vastuuttomasti ja väärin sekä vastoin lakia ja näin ollen hänen tulee kantaa tapahtuneesta myöskin se rikosoikeudellinen vastuu.

Ja se on minusta vain oikein eikä se tarkoita sitä ettenkö tuntisi sympatiaa tuota perhettä kohtaan,pistää vain todella vihaksi että lapsi kokee noin turhan kuoleman vanhempansa vastuuntunnottomuuden vuoksi.

iski heti silmään ettei turvaistuinta eikä turvavöitä..olisivat edes lapsilukon laittaneet..olikohan 4 ja 6-vuotiaat ne isommat lapset..

olivat nähneet hekin pikku-siskon elvytys yrityksetkin..sälittää kyllä todella paljon ne lapset..

voi jäädä kauheat traumat..meillä on 6-vuotiaankin ovi aina lapsilukossa..ja korokkeet ja turvaistuin kyllä aina käytössä..todella surullinen juttu..

lasta kohtaan, kuljettaa autossa irrallaan. Tämä ei tosiaan ollut sellainen " tein-kaikkeni-mutta-silti" -tyyppinen onnettomuus. Vahinkoja ja onnettomuuksia sattuu varmasti kaikille, varovaisuudesta ja ennaltaehkäisystä huolimatta.

Mutta pistää todella vihaksi NOIN AJATTELEMATTOMAT VANHEMMAT! Tapahtuma aiheuttaa mitä luultavimmin elinikäisiä traumoja bussikuskille ja menehtyneen sisaruksille, ja minkä vuoksi!! AArrghh!! En edes pysty sanoin ilmaisemaan mitä tunnen kun kuulee tuollaisista tapahtumista, tai kun nään autoja joissa lapset matkustaa ilman vöitä/turvaistuinta.I rest my case...Elämässä sattuu ja tapahtuu vaikka kuinka yrittäisi suojella pienokaisiaan. Ne vanhemmat joutuu elämään koko loppuelämänsä hirveän syyllisyyden ja surun kera. Meille tulee paha mieli hetkeksi aikaa, mutta siinä perheessä kärsitään oikeasti koko loppuelämä. Jos olisin laittanut lapsilukon, jos olisi ollut vyö kiinni, jos olisi ollut turvaistuin, jos olisin ajanut eri kautta, jospa olisin jättänyt lapset kotiin...Meillä myös istuu lapset turvavöissä AINA, mutta siitä huolimatta voi sattua vaikka mitä. Nämä vanhemmat oppi turvavöiden tärkeyden vasta näin kauhean tragedian kautta. Siitä huolimatta mulla käy näitä vanhempia sääliksi. Mitä luultavimmin rakastivat tätä pientä tyttöä kuitenkin enemmän kuin itseään. Tekivät pahan virheen ja millä hinnalla. Jokainen meistä tekee virheitä, mutta harvoin näin kauaskantoisia. Minä toivon näille vanhemmille kovasti jaksamista, kamalan asian kanssa joutuvat elämään.

en tiedä tapauksesta enempää kuin mitä täältä juuri luin.

ja näistä puheista ymmärisin ettei ollut vöissä.....mrrr..

MUTTA MUISTAKAA MYÖS ETTÄ OMAT LAPSETKIN JO YKSIVUOTIAAKIN VOIVAT YHTÄKKIÄ OSATA AVATA NE VYÖT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kokemusta on näppäräsormisesta pojasta että tytöstä jotka tosiaan avasivat turvaistuinten vyöt jo hiukan yli vuoden.silloin on hyvät ne auton lapsilukot olemassa oikeasti.

edellisen kirjoittajan tekstin.Olen juuri samaa mieltä ja olisin kirjoittanut lähes samanlaisen viestin. Joskus pysäytetään rankemman kautta että tajuaa kuinka pienestä on ihmishenki kiinni ja kuinka tärkeää meidän vanhempien on suojella(huolehtia turvavyöt jne.)omia pieniämme.

Ai oli äitikin, Hesari ei maininnut kuin isän. Surku :(

Koskakohan sitä on nuo omat hormonit tasaantunu sen verran ettei kaikki tällainen aiheuta hirveää mielipahaa pitkäksi aikaa....?

Kamala kun omassa " kylässä" , kuten asuin paikkaa kutsumme tapahtuu jotain näin kamalaa. Kynttilöitä oli paljon ja vielä tänä aamunakin paloi onnettomuuspaikalla muutama. Isä/ vanhemmat tulee todennäköisesti saamaan syytteen kuolemantuottamuksesta, mielestäni turhaa, eiköhän hän kanna syyllisyyttä muutenkin loppuelämänsä. Ulkomaalainen perhe oli kyseessä, ilmeisesti turrkilaisia tai " vastaavia" . Bussikuskilla on mielestäni paskamaisin paikka, hän ei ole mitenkään voinut vaikuttaa asiaan ja kärsii loppuelämänsä, tuskin pystyy edes enää jatkamaan alalla. Emme voi edes kuvitella kuinka kamalaa olisi nähdä lapsi litistyneenä renkaan alle. Mutta ehkä tämä tapaus taas muistutti kaikkia vanhempia turvaistuimen ja vöiden tärkeydestä.

Toisellta keskustelupalstalla oli paikalle osununut kertonut, että ulkomaalaissyntyinen isä oli käyttänyt erittäin aggressiivisesti bussikuskia kohtaan... Eipä se kuski varmaan mitään tilanteessa voinut, mutta kamala loppuelämä hänelläkin.Surullista se kyllä on, että lapset eivät turvaistuimissa ole. Itsekin olen usein nähnyt, kun päiväkodin pihasta vanhemmat lapsineen lähtevät, että aika moni on ' irrallaan' autossa. Vaikka matka olisikin kuinka lyhyt, niin silti aina voi tapahtua jotain :(Kukkis

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat