Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Englannissa kadonneen suomalaisäidin Kirsi Gifford-Hullin, 38, tapaus on saanut dramaattisen käänteen.Koiraa ulkoiluttaneen naisen torstaina metsästä löytämä ruumis on nyt varmuudella tunnistettu suomalaisäidiksi.Jo samana iltana poliisi pidätti 42-vuotiaan miehen. Viikonvaihteessa brittimedia paljasti pidätetyn henkilöllisyyden. Mm. BBC:n ja Daily Telegraphin mukaan hän on kadonneen naisen aviomies, insinööritoimiston omistava Mike Gifford-Hull.Poliisi ei ole vahvistanut pidätetyn nimeä.Wincesterissä Hampshiressä asuneella pariskunnalla on kaksi lasta, 12-vuotias tyttö ja 9-vuotias poika. Lapsista huolehtivat nyt sukulaiset ja poliisi.Lapsille on jo kerrottu äidin ruumiin löytymisestä, mutta ei vielä, että heidän isäänsä epäillään äidin surmaamisesta.Suomalaisäidin ruumis löytyi Britannian metsähallituksen omistamalta metsäalueelta Micheldever Woodista noin kahdeksan kilometrin päässä katoamispaikasta. Läheltä kulkee valtatie A33.

Kommentit (8)

" suomalaisäiti" . Miksei sanota " suomalaisnainen" . Ikään kuin hänen äitiytensä olisi se määräävä seikka. (Lasten olemassaolo tulee kyllä muutenkin ilmi.)

Entä jos kadonnut/murhattu ihminen olisi ollut mies, jolla on lapsia? Olisiko hänestä uutisoitu nimikkeellä " suomalaisisä" ? :-O

Vastava tapaus sattui taannoin Ruotsissakin. Arvasin heti, että mies on syyllinen. Mutta poliisilta kesti pitkään todistaa asia, vaikka hekin oletettavasti asian " tiesivät" .Nämä ovat periaatteessa helppoja asioita tutkittaviksi, murhaaja on lähipiiristä valtaosassa tapauksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mihin se kunnon perheenäiti olisi jalka paketissa muuten karannut? Miehellä oli mahdollisuus myös piilottaa käsilaukku ja passi. Ulkopuolinen tappaja ei olisi pystynyt tuohon.Kai ne poliisitkin tuota heti arveli.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat