Onko kellään ollut pattia kainalossa..? mulla on kipee...

Vierailija

Kun sain esikoisen, mulla tuli maidon noustessa rintoihin kipeä patti kainaloon, oli kuulema maitotiehyt siellä asti. No se hävisikin siitä sitten itsekseen kokonaan imetyksen loputtua.Nyt tässä raskaudessa tuli se patti heti alkuraskaudessa kainaloon takaisin ja on välillä jopa puolikkaan kananmunan kokoinen! Ja niin pirun kipeä.. välillä ei taas ole ollenkaan kipeä..neuvolasta kysyin, ja täti sanoi sen olevan ihan vaaratonta. Se ei kuulemma ainakaan voi olla rintasyöpää kun se patti ei olisi kipeä.. (huolestuneena kysyin..)Onko kellään muulla ollut tälläistä?Tai voisiko olla tulehtunut imusolmuke..? mitä se tarkoittaa edes..?

Kommentit (4)

...neulalla. Oli helteinen kesä enkä halunnut kainaloon mahdollisesti tulehtuvaa pistosreikää. Tais hävitä itsestään n. kuukaudessa eikä ole uusiutunut. Tosin en ole sen jälkeen imettänytkään....voisi uusiutua ?

Mulla on aina jossain vaiheessa raskautta tuo inhottava patti kainalossa, se on turvonnutta rintarauhaskudosta. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä sulla on sama juttu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat