Mistä voi tilata tällaisen ristiäislahjan?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kerran joku kertoi täällä tilanneensa jostain taulunkehyksen, jossa mukana kipsivaluaineet, josta voi valaa vauvan jalan tai käden jäljen ja tehdä siitä taulun. Olisi ihana ristiäislahjaidea, mutta olen unohtanut osoitteen josta sen voi tilata. Muistaisko joku?

Kommentit (5)

johon voi toiselle puolelle laittaa valokuvan ja toiselle sen kipsin. ja itekkin ostin kummitytölle aikanaan tälläisen. Itse ostin sen kulta-koruliikkeestä, ja siellä makso 30 e

Mutta luulen tietäväni mitä tarkoitat ja itse näin niitä ainakin Stockmannilla myynnissä. Eli paketti sisälsi kehykset, joissa oli koristeena punainen tai sininen nauha kehyksen ympärillä ja kaikki muu tarvittava massa taulun tekemiseen. Hinta oli muistaakseni jotain 50e!

eli www.bebes.fi, sieltä verkkokauppa -> lahjat ja sieltä löytyy tällainen: Hannas Omat jäljet -taulu (47 ¿)" Pienen jalkapohjan tai kämmenen jälki on mukava muisto. Sen arvo vain kasvaa vuosien ja koon karttuessa. Tallenna vastasyntyneen kädenjälki tai pienokaisen ensiaskel-päivä. Pakkauksessa kaikki tarvikkeet, sekä yksityiskohtaiset ohjeet kipsin valmistukseen. Kipsin valmistus on helppoa ja kestää noin 10-20 minuuttia. Paketissa valmistusohjeet."

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat