Vierailija

Viime viikolla oli lapsilla pari itkuista yötä ja kun itselläni tuli kutinaa takapuoleen ajattelin, että on kyse kihomadoista. Ilmoitin asiasta päiväkodille, annoin koko perheelle Pyrvin-kuurin ja pesin kodin lattiasta kattoon. Ohjeista luin, että kuuri kannattaa uusia parin viikon kuluttua. Mutta mutta...Nyt kuurin ensimmäisestä annoksesta on kulunut kolme yötä ja itselläni on kutinaa _taas. Kutinaa ei tule yöllä, joten siinä mielessä tämä tuntuu oudolta. Onko kenelläkään kokemusta tällaisesta. Tulevatko kihomadot näin nopeasti takaisin ja mitä tehdä?Soitin terveydenhoitajalle ja hän sanoi vain, että pakkauksen ohjeessa sanotaan, että kuurin voi uusia aikaisintaan viikon kuluttua. Lääkäriin en yhteyttä saanut.

Kommentit (5)

Makuuhuoneet jynssäsin ja imuroin muutenkin erityisen hyvin. Samoin WC:t ja jopa ovenpielet, joihin ajattelin jonkun lapsista yltäneen.Ok, otamme vain perjantaina uusintakierroksen.

Haluaisinkin lapseni pois koulusta kotiopetukseen. Päiväkodissa ei onneksi joutuneet olemaan kolmea kuukautta enempää. Hyi kun alkoi kutittamaan kun vaan ajattelinkin...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat