Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Renault scenic 2005 ja gracon turvaistuin selkämenosuuntaan, apua tarvitaan!!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä on vuoden 2002 graco cosmic turvaistuin,jossa on nuo vyöt, kun istuin laitetaan selkä menosuuntaan ja nyt olisinkin kysynyt että minne te olette noi vyöt pujottaneet?? Niitähän ei saa noihin liikkuviin penkin osiin laittaa ja niihin lattiassa oleviin rautoihinkaan niitä ei saa pujotettua sieltä alta niinkuin sai focuksessa eli miten ihmeessä se laitetaan??Jotku ihme rautalenksut on tuossa takapenkissä siinä jalkojen kohdalla molemmin puolin, vähän lattiatasoa ylempänä,mutta niitäkin on vain yhdet per puoli et nyt olen ihan pihalla et mihin ne vyöt laitetaan?? Olemme kuljettaneet nyt sitten kasvot menosuuntaan täällä Englannissa meidän puoltoistavuotiasta, mut haluaisin laittaa hänet vielä selkä menosuuntaan jos vain keksisin miten? Kiitoksia jos jollakulla on kyseinen automerkki ja voi auttaa!!

Kommentit (3)

meillä oli pojan istuin (britax two way elite) kiinni juuri siinä lenksussa sen aikaa kun oltiin selkä menosuuntaan, äkkiä käännettiin kun jalat venyivät pituutta =). Pujotin remmit niiden lenksujen läpi ja kiristin. Eikö kumpikaan lenksun pää (siis istuimen remmit) ole pelkkää lenksua? Ellei tämä toimi niin kollaapa manuaalit (auton ja istuimen) uudelleen ehkäpä niistä irtoaa tietoa? Miehen Vlovon manuaali ainakin käsitteli tarkkaan mtuon kiinnityksen, nolon amyönnän etten ole kollannut om Scenicini manuaalia sillä silmällä....

Sitä juuri mietinkin et noi lenksut on varmaankin sitä varten, kun ovat rungossa kiinni. Ja on noitten narujen toisessa päässä sellanen lenksu et voi pujottaa ja kiristää. Nyt pääsen asentamaan tuolin oikein, kun on vaivannut, tuo kasvot menosuuntaan istuminen vielä noin pienellä. Ja kun toi auto on vuokraliikkeen auto niin ei sieltä mitään manuaalia edes löytynyt, täällä Englannissa niitä ei varmaan tarvita...Kiitoksia vielä kerran!!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat