Mitä tällä palstalla äsken tapahtui? (ov)

Vierailija

Yritin laittaa viestiä tänne ja sain seuraavan tekstin ruutuun:" Eston syy: Vauva-lehden sähköisten palveluiden väärinkäyttö. Voit silti lukea viestejä normaalisti, vaikka viestien lähetys koneeltasi on estetty.Ota tarvittaessa yhteyttä Vauva-lehteen näillä Internet-sivuillamme olevan palautesivun kautta."Mitä helvettiä? Ehdin laittamaan webmasterille jo kiukkuista palautetta, mutta nyt taas yllättäen pääsinkin normaalisti lähettämään viestiä.Ja tiedoksi, olen käyttäytynyt kaikkien nettikettien mukaisesti.Kommentit (15)

Palstoille ei kaivata ivaa, haukkumista, ylenpalttista kiroilua, asiattomia linkkejä, monistamista eikä tarkoituksellista loukkaamista.

Älä mainitse ns. tavallisten ihmisten nimiä tai yhteystietoja.

Mielipiteiden kirjo ja sananvapauden harjoittaminen on keskustelupalstojen elinehto. Muista silti perustella mielipiteesi ja argumentoida - älä tarkoituksellisesti lietso riitoja.

Netissä ISOJEN KIRJAIMIEN käyttäminen tulkitaan huutamiseksi - älä huuda turhaan.Viesteihin ei saa liittää suoria kuvalinkkejä. Linkit kokonaisille toisille sivustoille ovat sallittuja.Viestitilaa ei saa käyttää kaupalliseen mainontaan.

Jos haluat laittaa sivuillemme mainoksen, ota yhteyttä Sanoma Magazines Finlandin ilmoitusmarkkinointiin, p. (09) 1201 (vaihde).Muista, että olet myös nimimerkillä ja nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi, älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi.Toimituksella on oikeus poistaa tai poistattaa asiattomia viestejä. Häiriköinti voi johtaa IP-osoitteen pääsyn eston foorumeille joko väliaikaisesti tai kokonaan.>Voit lähettää palautetta sivuston toiminnasta tai sisällöstä tästä linkistäKirjautuminen

Tunnus:

Salasana:

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

siis siitä, että Perttu ei tiennyt mikä on adjektiivi.Se ei kyllä ollut tahallista häiriköintiä, vaan ihan täysin konetekninen ongelma.Vai se olisi ollut se syy... mielenkiintoista.Muunlaista nimittelyä ja häiriköintiähän täällä saa kyllä ilmeisesti tehdä, mutta muutama sama viesti on liikaa......

Suoria linkkejä on ollut vaikka kuinka paljon, kiroilua, " HUUTAMISTA" , riidan lietsomista, toisten haukkumista, asiatonta tekstiä yms.... ei taida tällä palstalla valvojia olla...

Sinä laitoit varmaan monta viestiä peräkkäin ja se katsottiin väärinkäytökseksi. Minullekin on käynyt joskus niin, alkoi ärsyttää jonkun ketjun jankutus, niin vastasin joka toiseen viestiin eipäs ja joka toiseen juupas. Laitoin ehkä 6 viestiä peräkkäin ja tuosta syystä jouduin pimentoon vähäksi aikaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat