Vierailija

mitää painoarvoa. Ymmärtäisin jos olisi joku yksi höppänä, mutta tapauksia 5 ja kaikki ihan kunnon kansalaisia. Samoin ihmetytti, miten poliisin sanallekkaan ei annettu arvoa (se tunnustus poliisille). Mitäs mieltä te?

Kommentit (6)

Lisäksi kuka voi todistaa, että " tunnustaja" todella oli Nils, siitähän on vain " tunnustajan" sana. Kaikki " tunnustuksen" kuulleet olivat ventovieraita ts. eivät olleet ennen Nilsiä tavanneet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos tällainen tunnustus on kuultu tyyliin 15 vuotta aikaisemmin täysin ennalta tuntemattomalta taholta, niin tuntisitko varmuudella saman ihmisen 15 vuotta myöhemmin? Eihän silloin ollut kuvia lehdessä Nilsistä. Toki todistajat olivat varmaankin nähneet kuvia 60-luvulta, mutta niistä tunnistettavuus on vieläkin heikompaa.Kolmonen

jutun kymmenen vuoden takaa tai olla muuten vain vähän höppänä ja haluta osallistua tähän tapaukseen. Jos näille yllätystodistajille on joku tullut josksu sanomaan, että tapoin kerran ihmisen, enkä ole vielä jäänyt kiinni hihhhihiii niin miksi ihmeessä nämä todistajata eivät ole aukaisseet suutaan aiemmin?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat