Vierailija

Joo, on ihmisellä ongelmat... Rakastan hurjasti miestäni ja tykkään pusuttelusta muuten, mut ei tee mieli pusutella kun toisen hengitys haisee. Seksiäkin välillä häiritsee. Hän kyllä pesee hampaansa säännöllisesti eikä ole muutenkaan epähygieeninen, eikä se hengitys aina haise, mut aika usein. Onks kohtalotovereita? :)

Kommentit (8)

Ei auta vaikka kuinka pesisin hampaita, haju lähtee varmaan jostain syvemmältä, mahalaukusta tms. on tosi ärsyttävä vaiva ja varsinkin aamuisin kun mies tulee pusuttelemaan töihin lähtiessään niin pitää pidättää hengitystä ettei haisisi miehen nokkaan niin pahasti. En polta, tupakoivillahan pelkästään se aiheuttaa pahanhajuisen hengityksen. Mitkään pastillit ei auta kun sen hetken kun ovat suussa, purkkaa kuluu mutta leukalihakset on aika ajoin juntturassa... Kumpa pääsisinkin eroon tästä vaivasta =(

Käskekääpä niiden henkihajujen pestä hampaiden pesun yhteydessä AINA kieli,haju tulee kielestä...Kerros valkoista töknää joka lemuaa.Keino tepsii. Siis kieli pestään hammasharjalla,hampaidenpesun jälkeen.

Vaikka purukalusto/ikenet on tutkittu ei syytä löydy. Mutta ollaan miehen veljen vaimon kanssa todettu että pakko olla " sukuvika" koska myös miehen veljen ja äidin henki tosiaan haisee toisinaan tosi pahalle. Eikä niitä kurkkupastilleja jaksa loputtomiin syödä..Eli ihan kun olis sun kirjoitus ollut mun näppiksestä ap!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat