Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Siis kiinnostaisi tietää onko täällä ketään jolla olisi joskus plussa tullut vasta tosi myöhään? Itselläni on pitkä kierto ja nyt olisin jotain ainakin 4+4 jos olisinkin raskaana. Mutta herkimmät testit aconit näytti viivan paikkaa korkeintaan ja pregentilläkään ei viivan paikkaa/haaleaa haamua kummempaa ja vaikka kuinka olen testaillut, niin ainakaan tuo haamu(?) ei vahvistu.Menkkojakaan ei kuulu, mutta sehän nyt ei oo tavatonta... Oireita silti on vahvasti ja kaikenlaista limaa jne, mitä ei kyllä voi kuvitella. Siispä nyt mietinkin, että josko joissain raskauksissa raskaus alkaisikin näkyä testeissä vasta myöhemmin...? Tietääkö kukaan? Milloin viimeistään pitäis testeissä näkyä?

Kommentit (6)

Vierailija

Eli jos ultra siirsi laskettua aikaa lähes kuukaudella, niin millä viikoilla olit oikeasti sen myöhäisemmän LA:n mukaan kun plussasit? (Olipa vaikea sepostus, toivottavasti saat selvää...) ;)

Vierailija

Menossa on lähes 60. kiertopäivä, 48. päivä tein negatiivisen testin (ei haamua tai edes viivanpaikkaa). Nyt tuhruillaan toista päivää...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat