Äidillä 6 lasta, kaikki huostaanotettuja.

Vierailija

Minusta on tosi kurjaa, että jotkut äidit saa ihan vapaasti tehdä lapsia maailmaan ja jättää huolehtimatta sitten.Sukulaiset saavat piakkoin 2½-vuotiaan pojan sijoitukseen, hän tulee äidiltä, jonka edelliset 5 isompaa lasta on jokainen otettu häneltä pois ja nyt lähtee viimeisinkin.. Enempää en tiedä, mutta jo näillä tiedoilla veikkaan, että lapsi on kokenut yhtä sun toista..

Kommentit (4)

2:lle: Soita vain edelleen sinne sossuun. Tee lastensuojeluilmoitus jokaisesta yksittäisestäkin tilanteesta, jossa lapset joutuu ottamaan enemmän vastuuta kuin heidän kuuluu. Niitä saattaisi tulla joka päivä, mutta soita silti. Luulen, että sossut kyllä ottaa vakavasti sinun yhteydenottosi, mutta vastentahtoisena huostaanottohomman vieminen eteenpäin ei ole kovin yksinkertainen juttu. Jokainen ilmoitus kuitenkin kirjataan ylös ja siinä vaiheessa, kun asiaa lähdetään sitten vastentahtoisena huostaanottona viemään eteenpäin, ne ovat painavana perusteluna siitä, että lasten elämä on pitkään ollut yhtä kaaosta. Sekin on nimittäin kurja juttu, jos lapset ensin huostaanotetaan ja sitten asia kaatuu jossain oikeusasteessa, kun jonkun tahon mielestä " Näyttöä" ei ole riittävästi, vaikka jokainen tervejärkinen näkisi, ettei lasten ole hyvä olla äitinsä kanssa.

Neljä otettu huostaan ja nyt kaksi pienintä joutuu katsomaan ryyppäämistä ja vieraiden ukkojen juoksemista ja olemaan hoidossa milloin missäkin, kun äippä on katkolla. Sossuille ja sen pomolle olen soittanut tuhat kertaa, että tehkää jotain, mutta eipä Kuopiossa tapahdu mitään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat