Seuraa 

Tummatukkaiselle hennolle tytölle ja vaaleatukkaiselle isommalle veljelleen pitäisi nyt löytää nimet. Seuraavia nimiä ollaan maisteltu, mutta apua ja mielipiteitä kaivattaisiin kovasti. Olisi mukava kuulla, mitä mieltä olette näistä nimistä, sekä kuulla ehdotuksia muista 1. ja toisista nimistä. Ollaan ajateltu kahta nimeä kummallekin, mutta kolmekaan ei ole mahdottomuus. Lasten isä norjalainen, sukunimi samaten, joten ei haittaa pieni kansainvälisyys, asutaan kuitenkin Suomessa, joten pitäisi olla suht helpot lausua ja kirjoittaa suomalaisillekin. Nimet mieluummin harvinaisempia.Tytölle ollaan mietitty:

-Freia (tästä tykätään molemmat aika paljon)

-Enia (kirjoitusasuna parempi kuin alla oleva)

-Enja (tämän kanssa taas ei tule kirjoituksen kanssa ongelmaa...ja onhan tuo -nj- äänne ihan kaunis)

-Alva (itse tykkään, mies miettii tykkääkö vai ei..)Toiseksi nimeksi ollaan ajateltu Auroraa tytölle, mutta ei varmaksi päätetty asia.Pojalle taas tällaisia:

-Jooa (tykätään, mutta onko tulossa " muotinimeksi" ?)

-Luka (tykätään paljon, mutta ilmeisesti jo muotinimi?)

-Viktor/VictorEli eipä olla vielä kovin montaa vaihtoehtoa keksitty! Hankalaa on, joten apuja peliin :) Ehkä näistä esimerkeistä sai jotain hajua siitä minkä tyyppisistä nimistä pidämme.

Sivut

Kommentit (28)

Jooa ja Freia - ihanat nimet!! :)Mä tykkään myös tuosta Viktorista, joten miksei Viktor ja Freiakin. Tosin tuo Fedja on kyllä ihana, että Freia ja Fedja... Ovatko kuitenkin liian vaikeita lausua noin parina?

Adiel on myös oikein kiva nimi, eikä mielestäni mitenkään turhan yleinen.Tässäpä heitän vielä ilmaan pari nimeä tytölle:Eia

Jade

Fiona

Fiola

Fei / Fey tai sitten MeiJa pojalle vaikkapa Lenny.Brunossa ja Freiassa näet olisi hauska yhteinen " juju" nimien alussa... Fedja tosin on siltikin todella ihana vaihtoehto, ajattelin vain heittää vielä tällaisen idean ilmaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pidän kaikista nimistä, joita listassasi on.

Alva on kaunis nimi, samoin Enja. Enia ja Freia on sellaisia, että ei ole selvää miten kirjoitetaan..mutta se ei juurikaan minua haittaisi. Aika erikoisia on nämä kaksi (Enia ja Freia)...tosin sitähän haettekin. Alva on tavallisempi.

Jooa, Luka ja Viktor on kaikki aika muodikkaita...ja HYVIÄ, pidän kaikista näistä paljon.Lukasta uskon tulevan tosi suosittu.Freia ja Victor olisi ihan kiva pari,samoin Alva ja Luka (molemmissa a ja l, saman pituiset tavut) Olisi jotain yhteistä ja kuitenkin erilaiset. Lyhyet ja selkeät.Alva Aurora ja Luka Leonardo (myös toisissa nimissä samoja kirjaimia)muita etunimiä:Enja ja Anttu

Birgit ja Albert

Iiris ja Alvar

Anet ja Robert

Minea ja Jooa

Juuli ja Luka


Fedja on kyllä ihanan harvinainen... Kävin katsomassa sen taustoja ja venäläinenhän se. (Muistatteko kirjaa Fedja-setä, kissa ja koira? Hauska, voin suositella!) Fedja tulee nimestä Fjodor, joka on venäläinen versio nimestä Theodor = jumalan lahja. Ihana merkitys, vaikka itse en laittaisikaan a-loppuista nimeä pojalle.Fedja ja Enia olisi kauniimman näköinen yhdistelmä kuin Fedja ja Enja -en valitettavasti pidä nj-äänestä yhtään, siis ihan njänjänäää :o/ Mutta: kun Fedja lausutaan ' feedja' ja Enia kai niinkuin kirjoitetaan, niin onko ongelma/outoa?Frida on tosi kaunis ja pohjoismaissa tuttu nimi. Merkitys " rauha" :o)Mutta älkää unohtako sitä Fionaa!! Sopisi minusta vielä paremmin Fedjan kanssa, ei tulisi ärrää kummallekaan. Tai sitten tytölle Fia?Vielä tuli mieleen F-pojannimistä kaksi kivaa: Filip ja Filio....Itse olen miettinyt samaa, että olisko hankala Suomessa. Ehkäpä Freija? Halusin vielä tuoda esille seikan, että Aurora on hurjassa nousussa! En itse henk. koht. edes pidä nimestä...Fedja on mielestäni ok, mutta kovin lähellä Freia:( Viktorkin on kiva nimi!Muutama ehdotus, voipi olla toistoa:

Adalia

Adeliina

Aida

Allida

Ellida

Fiandra

Fredrika

Juudit

Vilina

Fiilus

Frans (olisko kans aika suosittu?)

Sopisi tosiaan se Viktor hyvin ensimmäiseksikin nimeksi. Jostain syystä kuvittelin tuossa nimiä ehdotellessani että olitte ajatelleet Viktoria vain toiseksi nimeksi, mutta eihän se niin ollutkaan... Viktor ja Freia, siinäpä vasta kivat ja sopivan persoonalliset nimet kaksosille :o) Enkä ainakaan minä miellä Viktoria muotinimeksi, tänä vuonna sen on saanut nimekseen tähän mennessä 30 poikaa, mikä ei ole kovin paljon varsinkin kun varmaan suurin osa niistä on muuna kuin ensimmäisenä nimenä.Ja tosiaan Enia lausuttuna kuten kirjoitetaan olisi kyllä yksiselitteinen ja sikäli kätevä käytössä. Jos noiden väliltä on vaikea päättää, niin ehkä kannattaa sovitella niitä mahdollisiin toisiin nimiin ja mikä kuulostaisi yhdistelmänä parhaimmalta... Omasta mielestäni Enia sointuisi paremmin Auroran kanssa, mutta Enjakin sopisi kivasti ainakin Rebekan kanssa.

Minusta ei haittaa, että Tean serkulle tulisi nimeksi Joa/Jooa, eivät ole liin samanlaiset laisinkaan ;o)!!

Enia ja Enja molemmat kyllä kauniita ja pehmoisia nimiä!!ehdotan vielä muutamaa:Lumia

Frida

Eden

Helka

Aida

Eedit

Alissa

Irina

Luna

Lila

Fiia

Kiia

Rosa

Sara

Vera

Sofi

Jade

Seidi

Saga

Rianna

Tianna

Mianna

Mona

Elle

Tara

Kira

LindaHugo

Fedja

Milo

Jan

Jimi

Jami

Rene

Eliel

Pedro

Kristo

Leo

Sasu

Eevert

Timon

Tommy/Tommi

Renny/Renne

Rufus

Rasmus

Jesper

Krister

Kaius

Tiitus

Remus

MiioTuossa muutamia..nyt en ehdi tarkistaa muiden ehdotuksia, joten tulee varmaan toistoa!!

abacon ehdotuksista:

Arvid -en jostain syystä pidä..

Einar -ei

Oliver -tämä ihana, mutta suvussa jo..

Reidar -ei

Patrick -jostain syystä en pidä tästä..

Tomas -tämä on kyllä aika hyvä vaihtoehto, sillä isäni, eli lasten ukki on Tuomas..

_Tintti_ : ehdotuksista..

Enja ja Anttu -tuo Anttu ei jostain syystä " kolahda"

Birgit ja Albert -ei

Iiris ja Alvar -Alvar ihan ok, mutta ei ehkä " se" kuitenkaan.

Anet ja Robert -ei

Minea ja Jooa -Minea ollaan jo hylätty

Juuli ja Luka -ei Juulia.Plusmiinus: minä en tiedä, että lausuttaisiinko Enia kuten kirjoitetaan vai Enja..Itse ehkä lausuisin sen kuten kirjoitetaankin, olisi helpompaa. Mutta en tiedä, että onko Enja paremman kuuloinen?? Enja on kyllä mielestäni aika suloinen nimi. Freia taas jotenkin napakampi ja " pirteämpi" . Mies haluaisi, että Freia kirjoitetaan Freya, mutta itse taas en...Freia Adalmiina -tämä on aika kaunis yhdistelmä

Fiona Adalmiina -Fionasta tykkään myös aika paljon

Nelea Aurora/Fransiina -Nelea ehkä liian erikoinen..

Miona Aurora -samoin kuin yllä..

Leona Aurora -en pidä

Frida Aurora -Frida on aika kiva :)

Enia Alviira/Amadea

Kiara Filomena -en pidä

Aasa Enia Aurora -tuo Aasa on aika jännä...pitää maistella!

Elfia Aurora -ei Elfiaa

Fiia Aurora -ei.

Elea Rebekka -aika jännä tuo Elea, enpä ole tuommoista kuullutkaan..

Aline/Alise Alva Rebekka -Alise aika kiva!

Noomi/Naomi Rebekka -hmm.. en oikein tiedä, että tykkäänkö vai en :DOnkohan Viktorista tulossa semmoinen muotinimi? Harmi jos on, sillä pidän siitä paljon. ..Milo Feliks -Milo on aika kiva!

Paul Viktor -en pidä Paulista

Josa Aleksis -ei

Peik Aleksis -Peik on aika mukava myös!!

Jules Joonatan -Lausutaanko " jules" ? ehkä vähän turhan erikoinen..

Elia Benjamin -tuo Elia on kiva

Mio/Miio Sebastian -Mio on aika mukavan kuuloinen nimi myös.

Alek Ossian ei

Leo Joosua/Konrad -ei

Leon Esaias -ei

Kaius Albert -hmmm. Kaiuksen kanssa olen vähän kahden vaiheilla...

Tomas Gabriel -Gabriel miellyttää kovasti.


Pakko tulla heti korjaamaan, että en voi väittää TIETÄVÄNI lausutaanko Fedja kahdella ee:llä, se olin vaan täysin luonteva olettamukseni. Voihan sen varmaankin sanoa myös niinkuin kirjoitetaan? Ehkä parempikin niin, niin kaikki osaavat sen varmasti kirjoittaa oikein :o)Onnea nimen etsintään vielä.

Minusta Fedja ja Frida ois ihastuttava parivaljakko..ei oo liian samankaltaiset, mutta mukavat yhdessä :o)!!Enempi minusta Fedja ja Enja ovat samankuuloiset, mutta eipä Fedja ja Eniakaan mikään mahdoton pari ois..kauniita nimiä!!

Miehen suosikit olisivat Joa Alexander tai Viktor Alexander, tai Joalle toiseksi nimeksi Oskar/Oscar...Itse vaan tykkäisin Jooasta, kahdella O:lla...Haittaako teistä, että lasten serkun nimi on Tea, Joa/Jooa on kuitenkin aika samanlainen...?Viktorista pidämme molemmat paljon joten Viktor on ykkösenä nyt pojalle etunimeksi. Harmi kun mistään (?) ei näe, että kuinka suosittu se on 1. nimenä..Jooasta taas pelkään tulevan ns. muotinimi..Tytön nimi onkin sitten kinkkisempi, onko Freia Aurora mielestänne liian " kovan" kuuloinen?Tuosta Eniasta ja Enjasta myös pidän todella paljon. Onko Enia teidän mielestänne liian erikoinen? Enja kuulostaa enempi suomalaiselta nimeltä ja onkin aika paljon yleisempi kuin Enia. Yksi nimi joka miellyttää on Adele, mutta se on kyllä aika suosittu nimi.

Mut silloin Freia siskolle olisi varmaan liian samanlainen..Freian kanssa on tosiaan tuo kirjoitusasu-ongelma (jos siitä ongelman haluaa tehdä), varmahan on, että lapsi/vanhemmat joutuu sitä tavaamaan että tulee oikein..Entäs Fedja ja Enja/Enia? Mitäs mieltä muut ovat tuosta Fedjasta? Siitä tuskin ihan heti tulee mikään muotinimi, mutta onko se sitten jotenkin omituinen/hankala? Minusta aaaivan ihana!Muista ehdotuksistasi:Lumia -aika kaunis!

Frida -tätä olen itsekin miettinyt. Frida ja Fedja?

Eden -kaunis, mutta onko liian erikoinen?

Helka -ei

Aida -ei, vaikka onkin kaunis

Eedit -kaunis tämäkin

Alissa -kaunis! Eikös Kurrien tytöstä tullut Alissa?

Irina -ei

Luna -tämäkin ihana

Lila -ihana myös!!

Fiia -ei

Kiia -ei, liikaa lähipiirissä

Rosa -ei

Sara -kaunis, mutta liian yleinen meille

Vera -ei

Sofi -ei, vaikka onkin kiva

Jade -ei

Seidi -ei

Saga -ystävän koiran nimi..

Rianna -en jotenkin pidä

Tianna -ei

Mianna -ei

Mona -ei

Elle -ei

Tara -tästä pidän. tosi kaunis!

Kira -ei

Linda -eiHugo -en pidä

Fedja -tää on IHANA!

Milo -tästä pidän myös

Jan -ei

Jimi -ei

Jami -edesmenneen koiramme nimi..

Rene -tämäkin mukava

Eliel -ei

Pedro -ei

Kristo -ei

Leo -kaunis nimi kyllä, mutta ehkä ei meidän poika

Sasu -ei

Eevert -ei

Timon -ei

Tommy/Tommi -ei

Renny/Renne -ei

Rufus -miksi ei?

Rasmus -ei

Jesper -kaunis nimi, mutta ehkä liian yleinen meille..

Krister -ei

Kaius -tää on aika ihana :)

Tiitus -ei

Remus -ei

Miio -tääkin kaunis..

Alva ja EliaMinusta sopivat keskenään erittäin hyvin yhteen, eivät liian samanlaiset kaksosille mutta kuitenkin saman tyyliset. Itse kartan liika samanlaisuutta nimien suhteen. Meilläkin on kaksoset joilla on täysin erilaiset mutta saman tyyliset nimet :)

Myös Alva ja Fedja ovat kivat, minusta Frida ja Fedja ovat liian samanlaiset. Makuasiahan se vain on.Alva Aurora sointuu hyvin ainakin minun korvaan! Kerrothan sitten mihin päädytte!

Omat suosikkini on teidän alkuperäiseltä listalta Freia ja Viktor!Kirjoittaisin ehkä tuon Freian joko Freja tai Freija, koska jostain syystä (?) mielestäni nimessä pitää kuulua j-kirjain.

Alva on myös yksi suosikeistani ja tulee siis vahvana kakkosena perässä.

Viktor on komea nimi mutta Fedja ei niinkään kolahda, en myöskään pidä niin Jooasta enkä Lukasta, mutta Lukaksesta kylläkin. Muita kivoja on esim.

Filip,

Balder,

Vidar,

Felix,

HannesOnnea tuplista!


Freia on ihana nimi! :o) Veljelle sopisi Daniel, tai se teidän miettimänne Victor. Luca on minusta ikävän yleinen ja Suomessa saa aina olla sanomassa onko se k:lla vai c:llä. Ja taas Jooa-nimi pojalla taas voi olla vähän vaikea Norjassa, kaksoisvokaalinsa ja a-loppunsa kanssa?Pojalle vielä norjalaisia (tai sen kuuloisia) ehdotuksia:

Arvid (ihana tämäkin!)

Einar

Oliver

Reidar

Patrick

TomasTuplaonnittelut! :o)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat