Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

saatava raha ois n. 700e. Kaikki ois hyvin ja miehetkin pääsis vähemmällä raatamisella.

Kommentit (32)

Töissäkäynti kun on muutakin kuin rahallista, se antaa sosiaalista ja henkistä terapiaa myös. Eikä ne lapset siitä hoitoon rahjaamisesta kärsi, se on elämäänsä kyllästyneiden kotiäitien propagandaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tai ovat siis lapsen kanssa kotona 3v ja palaavat sitten duuniin! ja tolla 700e jonka saan lapsiasta hoidan heidät ilolla kotona, kun hoitaisin vaikka ilmaiseksi!

olisi kyllä paha isku syntyvyydelle. Moni jättäisi lapset tekemättä kun pakotetaan kotona olemaan. Valinnan vapaus se olla pitää. Onneksi Suomen lakeja ei säädetä av:llä.

Muutenkin työvoimapula nostaa karvaista päätään niin tänne pitäisi sitten kutsua iso osa virolaisista duuniin kun niin moni aikuinen olisi pakotettu olemaan kotona. Enää ei syntyisi lapsiakaan kun diktaattorivaltio laittaisi pakkolomalle.. jeejee

tiedoksi vain ap:lle ja muillekin vouhkaajille että kaupungin on otettava jopa 4kk lapsen hoitoon jos vanhemmat niin haluaa. sitäpaitsi, miten kuvittelet että tommonen " laki" toimisi? sehän sotii perustuslakia vastaan. ketään ei voi pakottaa olemaan kotona!

Ja koskikos aloitus myös alle 3-vuotiaiden ISIÄ? Eli haluat myös oman miehesi lopettavan työssäkäynnin? Vai olikos puhe - jälleen kerran - vain äideistä?

Vierailija:

Lainaus:


750 e/kk Eli se sisältää lapsilisät ja kotihoidontuen. Hyvin saan rahaa kotiäitinä!
Mee töihin, niin ymmärrät että toi summa on pieni verrattuna oikeaan palkkaan.

vanhemmille tietty raha ja he saisivat päättää käyttävätkö sen päivähoitoon vai mihin. Ja muut yhteiskunnan tuet päivähoidolta pois.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat