Vierailija

Tein juuri sroganoffia ja jäi n.puoli purkkia smetanaa... mihin ihmeeseen ton lopun vois käyttää?

Kommentit (8)

Tatti-Julienne



AINEKSET



300 g tatteja (tai muita sieniä)

1 sipuli silputtuna

4 dl smetanaa

50 g voita

1 rkl vehnäjauhoja

mustapippuria, suolaa, persiljasilppua





VALMISTUS



Sulata voi kattilassa ja lisää paloitellut tatit ja sipuli. Hauduta hetki ja lisää vehnäjauhot, sekoita tasaiseksi ja lisää smetana. Anna kypsyä hetki ja lisää mausteet. Voit laittaa juliennen pieniin uunin kestäviin vuokiin ja kuorruttaa uunissa juustoraasteella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat