Vierailija

Meinaan vaan ruokavalion suhteen. Syön kasviksia paljon. Reppana on ihan tietämätön ruuista, vaikka painaa 150 kg. Kuvittelee että kasvikset = pahanmakuinen ruoka.

Sivut

Kommentit (42)

itsestään sen vertaa että opettelisi syömään " pahojakin" ruokia ennakkoluulottomasti. sen sijaan että hän päivittelisi sinun itserääkkäämistäsi, ottaisi hän lusikan kauniiseen käteen ja alkaisi katosa tarkemmin mitä suuhunsa pistää.ei voi olla tervettä painaa 150 kiloa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siis käythän sinäkin terveyskeskuksissa ja saat kelan korvauksia? Miksi minä en sais käyttää niitä? Lääke kuin lääke. Sinä käytät jotain muuta lääkettä ja saat korvauksia ja minä käytän jotain muuta. Miksi minä en saisi käyttää samoja etuja kuin sinä?

Pointti on se, että meidän muidenpitää maksaa korvauksia myös itse hankkimistasi sairauksista niiden sairauksien lisäksi, joita et voi enkä minä voi estää. Terveellisin painoindeksi on tutkimusten mukaan 25. Ylipaino lisää huomattavasti sairauksien riskiä samoin kuin myös alipaino (esim. osteoporoosi).

Varsinaiseen aihepiiriin totean, että kasvisten syönti on terveellistä ja niitä pitäisi syödä se tuttu puoli kiloa päivässä, mikä mulla ei ainakaan joka päivä täyty vaikka monista kasviksista pidänkin (tosin en pahemmin raakana). Ylipainon kanssa se ei taas välttämättä korreloi, koska kasvikset on kyllä kevyitä, mutta kasviksista valimistettu ruoka välttämättä ei.

Esim. joka NELJÄS tehohoitojakso tässä maassa on alkoholin aiheuttamaa.

Ja laihoille tiedoksi, monet syövät ovat ELINTASOSAIRAUKSIA, joiden puhkeamista ovat elämäntavat auttaneet. Oletteko valmiit luopumaan ilmaisesta hoidosta, jos lihavatkin olisivat ?Vierailija:

Lainaus:


myrkyttävät sikiötä jne jne.
Kasvikset jäivät toisarvoiseksi asiaksi. Ja jos puhuit samalla tyylillä ' vieraallesi' ymmärrän ettei hän ottanut puheitasi kuuleviin korviinsa.Olet ap jo aikuinen, koita nousta sieltä koulukiusaajan roolistasi.

En kiistä sitä faktaa, että ylipaino lisää riskiä sairastua tuki- ja liikuntaelinsairauksiin, II-tyypin diabetekseen ja sydän- ja verisuonitauteihin, mutta rasistinen asenne lihavia kohtaan ärsyttää. Lihava ihminen voi olla terve ja kuolla tuhlaamatta yhteiskunnan rahoja ylipainostaan johtuviin sairauksiin. Kun taas samaan aikaan myös laihojen joukosta löytyy ihmisiä, joilla on korkeat kolesterolit, verenpaineet yms.Lihavuuden riskeistä ja kustannuksista voidaan kyllä keskustella asiallisesti ja pohtia, miten suomalaiset saataisiin laihtumaan. Jokaisen yksittäisen lihavan ihmisen leimaaminen on silti turhaa ja lapsellista.

Mulla ainakin nousis karvat pystyyn, JOS minulla olisi paino-ongelma ja joku laiha henkilö alkaisi selittämään mulle kuinka minunkin pitäisi syödä kasviksia jne.

Tosin myös monista kasvikset ovat oikeasti pahanmakuisia. Meidän poika alkaa yökkimään porkkanoista, salaatinlehdistä, munakoisosta, tomaatista, paprikasta, lantusta, eikä perunakaan maistu kauhean hyvin.

Että mä en jaksa täällä näitä laihuuspakkomielteisiä. Anna ystäväsi olla. Ihmiset tykkää eri ruoista ja viihtyy eri kokoisena. Minä pidän ruuasta ja bmi on 24, ja mulla on paljon mukavampaa kun silloin kun oli muka pakko kärvistellä bmi 17-18.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat