en raaskisi laittaa 3v tyttöä vielä hoitoon päiväkotiin?

Vierailija

mutta memetänkö päiväkoti paikan jos sen perun ja hoito olisi alkamassa 1.1.2005?Tyttö voisi jatkaa edelleen mummon hoidossa ja päivisin pytyy leillimään naapurissa saman ikäisen kanssa?Jos menee hoitoon näen vain iltasin 20.00 kun olen töissä niin myöhään?Muuten aamusin tyttö kotosalla ennen kun mene täihin?

Kommentit (2)

sinne minne arvelet oikeasti sen tarvitsevasi. Ei sinun tarvitse hakemusta pois ottaa, kunhan et odota että paikka ensin annetaan ja sitten kieltäydyt siitä. Siihen on nyt yli 2 kk aikaa, eli soita ja sano että tarve on siirtynyt ja annat uuden aloituspäivän vaikka syksylle jos haluat.Silti jos mummo vaikka sairastuu ja tarviitkin paikkaa, heidän täytyy sinulle jotain antaa 2 viikon kuluttua. Eikös se näin mene?

eli alat vain taas jonon hänniltä sinne 4 kk päähän. Joku muu joka tarvitsee saa nyt tämän paikan ja sinä saat sitten aikanaan toisen. Eihän sinun päivähoitoOIKEUS siinä mene kokonaan, menetät vain paikkasi jonossa tältä erää. Näin luulisin.Ilman muuta jos mummo hoitaa niin miksi laittaa vielä tarhaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat