Vierailija

Näen harvoin selkeitä unia. Joskus jotain pätkiä saatan muistaa. Viimeyönä näin pitkän ja hyvin selkeän (ihan todentuntuisen) unen jossa mulle yllättäen selvisi että äidilläni ja miehelläni oli suhde! 8-bAjattelin unessa että hyi jumalauta kuinka ne voi tehdä tämän mulle ja kuinka olin aina pitänyt miestäni umpiuskollisena. Niin että hän saattoi näin härskisti pettää! Ja äitini!!!Todellisuudessa mieheni tosiaan on uskollinen ja kaveripiirissänikin on joskus ollut juttua kuinka kukaan ei ikinä voisi kuvitella että mieheni koskaan pettäisi.

Äitini taas ei voinut edes sitä käsittää kun ystävättärensä seurusteli 10v nuoremman kanssa kun hän itse pitää vain harmaantuneista herrasmiehistä, eikä pojanklopeista (niinkuin itse sanoo kaikista alle 4-kymppisistä.)Itkin unessa silmät päästäni ja herätessänikin mulla oli silmät turvoksissa..

Kello tulee kaksi päivällä ja vieläkin etoo se uni! Nytpä kyselen teiltä oi viisaat av-äidit; mitä uneni tarkoitti? Onko kenelläkään unikirjaa tms..Piti päästä purkamaan uni tänne, jospa vaikka saisin sen käsiteltyä pois mielestä. yöks..

Kommentit (0)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat