AUTTAKAA! Missä vaiheessa vauva aletaan vieroittamaan korvikkeesta???

Vierailija

Vauva on nyt viikon päälle 11 kk, hapanmaitotuotteita kuten viiliä, piimää jne ollaan annettu kuukauden ajan mutta ei pidä niistä yhtään eikä siis niitä juurikaan syö. Voinko kuitenkin jo tässä vaiheessa sekoittaa korvikkeeseen hieman tavallista maitoa, vai onko vielä liian aikaista, kun vauva ei pidä edes hapanmaitotuotteista? Vatsavaivoja niistä ei kyllä ole tullut.

Eli siis, odotanko vielä että täyttääsen vuoden, vai aloitanko jo pikkuhiljaa totuttelun tavalliseen maitoon.? Missä iässä itse aloititte? Mikä maito olisi paras? KIITOS!

Kommentit (5)

mutta meillä tyttö 11kk ja juo tuttelia lämmitettynä. Niin lämmitetäänkö se tavallinen maitokin? Ja sit kun rupee juomaan tavallista maitoa niin antaako kukaan sitä tuttipullosta vai vaan mukista? ei ap

Eli ihan pikkasen alussa sekoitettiin tuttelin sekaan kevytmaitoa, sit pikkuhiljaa lisättiin maidon määrää ja vastaavasti vähennettiin tuttelia. Kannattaa tosiaan ihan varovasti aloittaa jos sattus tuleen mahanpuruja... Vuoden iässä oli tutteli jo jääny pois.

ja poika taisi olla hieman yli 11kk kun aloitimme vastike-maito- seoksen antamisen. Aika nopeasti siirryimme antamaan pelkkää lehmän maitoa kun pojalle ei tullut vatsaoireita. Poika juo samaa maitoa kuin muukin perhe eli rasvatonta. Olen myös kuulluut lapsista jotka juovat mieluummin hyla-maitoa koska se on makeamman makuista kuin tavallinen maito.

aloitin sen " kakkostuttelin" juottamisen. Eli sen 6-12kk vieroitusvalmisteen. Hyvin on vatsa sietänyt. Ajattelin jonkun kuukauden sitä antaa ja sitten gefilus -maitoa ja A -viiliä/jugurttia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat