Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

VOIKO SUOMESTA LOPPUA RUOKA JA TULLA NÄLÄNHÄTÄ???

Vierailija

MEINAAN JOS MILJOONA HYSTEERISTÄ KOTIÄITIÄ RYNTÄÄ li:N ISKIESSÄ JA OSTAA RUOKAKAUPAT TYHJIKSI, NIIN VOIKO TÄNNE OIKEASTI TULLA NÄLÄNHÄTÄ? vOIKO RUOKA LOPPUA?

Kommentit (7)

Vierailija

ketjureaktio että ihmettelen mistä sitä ruokaa edes tulisi kauppoihin myytäväksi? Jos ruokaa on myynnisä, niin kuka (poliisi / armeijako?) huolehtisi ettei ryöstelyjä ym. tapahtuisi, vaan asiointi sujuisi normaalisti? Pelkään että vanhukset, lapsiperheet, liikuntarajoitteiset ym. jäisivät jalkoihin jo tuossa ruokakaupoissa asioinnin suhteen, ellei siitä viranomaisten taholta pidetä riittävästi huolta, mikäli pandemia iskee.

Vierailija

Ekosysteemit käy epävaakammiksi ilmastonmuutoksen takia ja taatusti voi tulla maailmanlaajuisia nälänhätiä tai ainakin niukkuutta. Ja kyllä suomalaisillakin on sitten aika huono tilanne, kun oma maatalous on ajattu alas ja kaikki ruoka ostetaan Lidlistä halvalla. Toimivaa maatalouttuotantoa ei tuosta vaan pystytetäkään viidessä minuutissa, ilman taitoa, laitteita, lannoitteita (kun lehmätkin on kaikki jo lahdattu ja maito tulee virosta tms.), pellotkin kasvaa pian pajua.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat