Vauva 7,5 kk, pärjäänkö koko talven ilman kenkiä?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Niin, poika täyttää vuoden vasta 2.3-06 mutta mietin että tarvitsenko tänä talvena kenkiä lainkaan vai päärjäämmekö äippäpakkauksen toppatöppösillä koko talven??? Kokemuksia?

Kommentit (6)

Ehdit kyllä ostamaan tammi-helmikuun alennusmyynnistä juuri sopivat talvikengät - etukäteen ei kannata ostaa, sillä pienten jalat kasvavat vauhdilla.Meillä esikko oppi kävelemään 13-kuisena ja kakkonen 10-kuisena.

ja ulkoillaan hiekkiksella

nyt nuorin 9,5 kk ja ostin juuri käytetyt goret talveksi.

mutta jos on vain rattaissa niin riittää vaikka villaukka/töppöset.

kengät jo tokana talvena, vaikka oppi kävelemään vasta 1v3kk vanhana. Talvella kuitenkin jo keinuttiin keinussa, laskettiin liukumäessä, istuttiin pulkassa ja rattaissa, möyrittiin lumessa jne. Ä-pakkauksen töppöset olisivat kastuneet monta kertaa. Ja ainakin meillä olivat niin pienetkin, etteivät enää vuoden vanhalle menneet.

Kenkinä meillä oli 21-numeroiset, karvavuorelliset Pionit, jotka sopivat koko talven.

ja en aijo ostaa täksi talveksi kenkiä vielä. Just noita äp-töppösiä käytetään tämä talvi. Tammikuussa vasta 1-vuotias. Sisarrukset ovat oppineet meillä 1v kävelemään en sitten tiedä jos tämäkin.

Niissä jalka pysyy lämpösenä vaikka istuis rattaissa , kun on villasukat, ja niillä voi vähän tassutellakin.Viime tammikuussa oli 1-v- synttärit.Äp-töppösiä ei olla käytetty kertaakaan...mitä sellaiset kuituvanuhommat muka lämmittää ei mitään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat