Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tarvetta ois helppoon verhojen ompeluun, tarvittaessa johonkin lasten vaatteiden korjaamiseen, tms. Mikä olisi hyvä, luotettava kohtuuhintainen peruskone? Mistä kannattaa ostaa (pääkaupunkiseudulta)?

Kommentit (2)

Itse ostin Bernette-merkkisen käytetyn ja huolletun koneen (vuoden takuulla), varmaan yli 10 vuotta vanha, mutta ikinä en ole ommellut yhtä hyvällä koneella. Moni ammattiompelija käyttää niitä, ja uusina ovat kyllä hinnoissaan. Käytettynä kone oli saman hintainen kuin jokin uusi tavallinen malli, sellaisesta on kyllä kokemusta - lanka meni solmuun koko ajan ja heti alkoi nikottelu, jos kangas oli liian ohutta, paksua, venyvää, liukasta jne. Tämä nykyinen kone sen sijaan toimii kuin, no, ompelukone.

ostin HobbyHallista ihan Brotherin peruskoneen kun en jaksanu lähteä ees liikkeisiin, rakentaessa muutakin tekemistä :) Verhojen ompeluun myös ja satunnaisiin korjauksiin ja mitä sitä kokeilin niin oli ihan passeli. Hintaa oli 99 euroa. Ihan tunnettu merkkikin. Jos sitten joskus innostuu taas ompelusta niin voi hankkia jonkun hienomman mutta tuskin..Sanna

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat