Seuraa 

Help.

olemme lähdössä reissuun ja omat yhdistelmävaunut on liian raskaat ja suuret kuljetettavat, siksipä kiinnostaakin:

kuinka pientä voi kuljettaa matkarattaissa? onko 3kk liian pieni??kiitos vastauksista.

t. neuvoton

Kommentit (4)

Meän poika matkusti ensimmäisen kerran matkarattaissa 6-viikkoisena, kun olimme junalla reissun päällä.Sen reissun jälkeen hankittiin uudet matkarattaat, jotka ovat kulkeneet aina reissuissa mukana.Meillä matkarattaat menee makuuasentoon, ja niissä on kuomu, joten käyvät hyvin pienelle vauvallekkin.Nykysin vauvamme matkustaa usein matkarattaissa puoli-istuvassa asennossa, kun haluaa seurailla ympäristöään.

Meillä tosin matkarattaiden asentoa ei saanut täysin makaavaan asentaa vaan siihen jäi minimaalisen pieni istuma-asento. Mielestäni tuo voi olla ainoa syy miksei matkarattaita voisi ihan vauvalla käyttää. Mutta onhan kaukalokin vähän sellainen istuma-asento.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on poikaa kuljeteltu n. 3-kuisesta matkarattaissa kun viihtyy niissä paremmin ja kun käydään lähes päivittäin tallilla auton kanssa, niin matkarattaat on paljon näppärämmät kasata ja kuljettaa. Lähinnä kai tärkeää on se että selkänojan saa makuuasentoon. Me käytettiin alussa rattaissa pehmusteena äitiyspakkauksen makuupussia.Lillakka

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat