Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kuinka pientä voi kuljettaa matkarattaissa?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Help!

Olemme lähdössä reissuun ja omat yhdistelmävaunut ovat liian raskaat ja suuret kuljetettavat - siksipä kiinnostaakin : kuinka pientä voi kuljettaa matkarattaissa? onko 3 kk liian pieni?kiitos jo etukäteen vastauksista.

t. neuvoton

Kommentit (3)

Meillä on ihan perusmallin matkarattaat, joissa suosituskäyttöikä alkaa 6kk:sta, ei siis näitä edellä mainittuja ns.vauvamalleja. Selkänoja ei edes mene täysin vaakaasentoon, mutta ihan hyvin toimi satunnaisessa käytössä juuri esim. kauppareissuilla. Aika pienihän tuon ikäinen on ja näyttää melko suojattomalta avonaisissa rattaissa. Kannattaakin käyttää esim. pehmeää makuupussia pienentämään rattaita ja samalla antamaan suojaa pienelle. Noin pientä vauvaa, joka ei itse vielä liiku, niin ei välttämättä tarvitse käyttää turvavöilläkään kiinni, joten äp:n makuupussi toimii hyvin.

selkänojan pitää mennä makuulle ja olla tukeva, meillä poika myös kulki Peg Peregon Plikoissa parikuisesta alkaen satunnaisesti matkoilla ja kaupassa.Sanna

meillä matkarattaissa on kuljettu jo 2kk:n ikäisestä esim. kauppakeskuksissa ja muussa satunnaiskäytössä.

Tiesithän myös, että esim. Gracon matkarattaisiin saa kiinni helposti Gracon autonturvakaukalon, jolloin lapsi voi matkustaa rattaissa kaukalossa.

Matkarattailla tarkoitan kevyitä rattaita, joiden selkänoja menee kokonaan makuuasentoon.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat