Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

että isänpäivänä menee vanhempiensa luokse ja viettää päivän edellisestä liitosta olevan poikansa kanssa ja mua ja meidän yhteistä pientä vauvaa ei halua mukaan!

Mitä mieltä olette? Mun mielestä aika törkeesti tehty.

Sivut

Kommentit (40)

Isänpäivä on lapsen ja isän päivä. Jos teillä on vauva, ei hän ymmärrä jäävänsä mistään paitsi. Isäänsä hän kai näkee muuloinkin? Sinä taas et oikeastaan kuulu isänpäivään mitenkään. Ja kaikkein kipein asia on varmaan juuri miehesi ensimmäiselle pojalle. Joten ihan oikein miehesi tekee. Hyvä mies sulla.

Tietenkään meidän lapsi ei ymmärrä isänpäivästä mitään, mutta silti on väärin häntä kohtaan. Niin ja miehelle ei sopisi alkuunkaan se et viettäisin äitienpäivän äitini ja lapseni kanssa. Kysäsin asiaa nimittäin siltä... Niin ja kai ne miehen vanhemmat on tärkeempiä kuin minä...

T:ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voita oma loukkaantumisesi ja annan isän nauttia päivästään haluamallaan tavalla. Ymmärrät sitten, kun teillä on kaksi yhteistä lasta, että ei siinä vaiheessa, kun pienin on tooosi pieni, tarvi vielä olla pilkulleen tasapuolinen vaan on kiva suoda vanhemmalle jotain spesiaalia niin kauan kuin se on mahdollista. Älä loukkaannu vauvan puolesta, yritä erottaa omat tunteesi siitä. Vauva kun ei tosiaan vielä tästä mitään ymmärrä. Tilanne on sitten taas äitienpäivänä eri, ellei sinullakin ole aiemmasta liitosta lasta, jota harvoin näet. Säännöt ja tavat toimia tilanteen mukaan, ei sokeasti niin, että kaikki saa yhtä monta minuuttia tiettyinä päivinä sitä ja tätä, ja tämä koskee sekä sinua että miestäsi, kuin teidän yhteistä lasta ja miehen aiempaa.Sinä kai voit onnitella miestä vauvan kanssa aamulla ja teet vaikka jotain herkkuruokaa siksi, kun mies tulee kotiin tai juotte aamulla kakkukahvit tms. Anna miehen tehdä päivä, mitä mielii.

Eikö molemien lasten ja isän paikka ole omassa kotona isäinpäivänä. Eikö vaimolla ole oikeutta juhlia miehensä kanssa? Minäkin juhlisin sitten äitienpäivää vaikka yksin ystävieni kanssa!!!!!!!!

ollut perhe ja lapsia. Koska siitä ei voi mitään hyvää syntyä tollasen naisen ja miehen välillä, siinä kärsii vaan miehen lapsi/lapset kun paha äitipuoli saa vallan!! Aivan helvetin hyvä juttu että suvun miehet viettävät isänpäivää pojan kanssa, jonka tää äitipuoli on ilmeisesti ja todennäköisesti yrittänyt " ulostaa" miehensä elämästä! " Uusiosuhteeseen" tarvitaan vahvaa naista eikä tollasta kitisijää, näitä valitettavasti löytyy liian paljon näistä perheistä! Itse kuulun varmasti niihin kitisijöihin, en voisi kuvitellakkaan että jakaisin miestäni muiden kuin perheeni kanssa, muttei minun tarvitsekaan, olen aikoja sitten tiedostanut itsessäni tämän ja päättänyt että minä teen vain yhden miehen kanssa lapseni ja sama toisin päin, sitten kun ukkoni alkaa taas puuduttamaan ja tekisi mieli vaihtaa, ajattelen tätä " unelmaa uusioperheestä" , niin johan alkaa kummasti taas oma arki maistua...

Mietihän vähän miltä pojasta tuntuu kun vanhemmat ovat eronneet, eikä saa enää elää isin kanssa arkea. Eiköhän se poika ole ansainnut isin täyden huomion edes yhtenä päivänä. Sinä saat omia hänet lapsesi kanssa muutoin. Ole aikuinen!!

lopuksi iltapalahetken koko porukka. Niin ei tunnu sinustakaan pahalta.Minusta miehesi toimii viisaasti, kun haluaa tavata omaa poikaansa ja myös isäänsä! Ajattele, miten hyvä mies sinulla on ja varmaankin vuoden päästä teidänkin vauvelinne saa nauttia tilanteesta.

Mitäs jos ap olisi kirjoittanut, että haluaa viettää nyt isäinpäivän oikean perheen kesken ilman edellisen liiton lasta? Te huutaisitte ja haukkuisitte. Sen sijaan toiseen suuntaan se kyllä käy.Onneksi mun mies ei ikinä ehdottaisi tuollaista. Minä olen puoliso, rakastettu ja ystävä. Ja perheen toinen aikuinen. Me kaksi muodostamme perheen, johon kuuluu lapsia. Ei ole olemassa mitään toista perhettä missään, jota pitää tavata salassa.

Vierailija:

Lainaus:


päivä isän, mummon ja vaarin kanssa, kuin oikea perhe, vaikka hänen vanhempansa ovatkin menneet eroamaan.sit kun teidän yhteinen lapsenne on isompi, on hänen (ja sinunkin) vuoro.
väärin vauvaa kohtaan?? Hoh hoh. Ei pieni vielä ymmärrä päivästä mitään. Se on isänpäivä, miehesi ei ole isäsi, anna hänen viettää päivä vanhemman lapsensa kanssa jonka isä hän on! Vaikutat vaan mustasukkaiselta, sori..

En ymmärrä mikä asiassa on hankalaa. Se, että sinä et saa olla miehesi kanssa isänpäivänä. Jos mielelläsi on ennestään lapsia, tyydy kohtaloosi ja anna lapselle, joka ymmärtää isänpäivän merkityksen, mahdollisuus isään. Lapselle on täysin eri asia olla vain isän kanssa kuin isän ja tämän nykyisen perheen kanssa.

Vierailija:

Lainaus:


väärin vauvaa kohtaan?? Hoh hoh. Ei pieni vielä ymmärrä päivästä mitään. Se on isänpäivä, miehesi ei ole isäsi, anna hänen viettää päivä vanhemman lapsensa kanssa jonka isä hän on! Vaikutat vaan mustasukkaiselta, sori..
ja hänen oma lapsi saa olla isänsä JA pappansa kanssa. Etälapset tarvitsevat huomiota, he ovat oikeasti aika kovilla varsinkin jos oma isä ei ole kovin usein nähnyt häntä. Suvaitsevaisuutta, ystäväni.

samaa mieltä kuin 39 ja 40Meillä tuo järjestettäisiin näin: (meillä siis samakaltainen tilanne)Kaikki menevät isovanhemmille. Aamulla vauvan kanssa on isä herätetty ja nautittu ekasta isänpäivästä. Mennään isovanhemmille jonne tulee myös lapsi ed. avioliitosta. Kaikki syövät sopuistasti ja vaihtavat ehkä lahjojakin. Päivän päätteeksi isä vie vanhemman lapsen kotiin ja viettää siinä samalla kahdenkeskistä aikaa. Minä ja vauva seurustelemme sen aikaa anoppilassa.Meillä on tehty myös näin: vanhempi lapsi on meillä isänpäiväviikonloppuna. Kaikki yhdessä valmistelemme isälle yllätysaamun ja leivomme kakkua salaa.Joskus isovanhemmat ja minun puolelta myös tulevat meille kaikki syömään.Lisäksi on tehty näin: vietämme juhlapäivää aamulla yhdessä. sitten on sovittu että minä lähden vauvan kanssa omille vanhemmille, mies tapaamaan isompia lapsia. Kaikkea ei tarvitse tehdä yhdessä. MUTTA tämä ei sitten ole eka äitienpäivä/isänpäivä/joulu vauvaperheessä.Mies ei selvästi itse pysty yhdistämään entistä ja nykyistä perhettään luontevasti. Ymmärrän hyvin että ap tuntee itsensä ja lapsensa toisen luokan kansalaisiksi miehen elämässä. Hyi miestä, ajattele ensin ja lauo sitten.

eli mies haluaa viettää isänpäivän lapsensa kanssa, miks siihen pitää vaimo ottaa mukaan???? Vaimo näkee miestä joka päivä muutenkin, etälapsi ei. Ja vauva ei ymmärrä vielä asiasta mitään

Vierailija:

Lainaus:


yhdessä kyseisen isän kanssa. Ja useimmiten kai isätkin kokevat tärkeäksi saada kokea isänpäivän tunnelmaa lastensa kanssa - yleensä kaikkien lastensa. Ja jotenkin perheessä se lasten äitikin aika luontevasti kuuluu siihen juhlapakettiin, kun kuitenkin on osaltaan auttanut siinä isäksi tulemisessa.Ei siis ole lainkaan outoa, että äidistä tuntuu kurjalta ja hämmentävältä, kun perheen isä sysää vaimonsa ja lapsensa tylysti syrjään perheen yhteiseksi katsottavasta juhlasta ja ilmoittaa - ei siis edes kysy, sopisiko perheelle tällainen ratkaisu - että hänpä sitten viettääkin isänpäivän paremmassa seurassa, johon ei vaimoa ja lasta kelpuuteta mukaan. Vaihtoehtonahan kun olisi voinut olla vaikkapa se, että isän vanhemmat ja entisen liiton lapsi olisivat tulleet juhliin isän omaan kotiin isän ja tämän perheen luo.Ja ehkä tämä nykyinen miehesi on jonkun ex ihan omasta syystään.Tällaisella ilmoittelu- ja vähättelypolitiikalla tuskin vahvistetaan perheyhteisöä ja lujitetaan yhteenkuuluvaisuudentunnetta. Ja valokuvapino lapsen ja hänen isänsä ensimmäisestä isänpäivästä jää melkoisen ohkaiseksi. Siinäpä sitä muistoa kerrakseen lapselle myöhempiä aikoja varten.Mutta jos lapsella on äidin isä, joka ehkä olisi kiinnostunut juhlistamaan isoisyyttään lapsenlapsensa kanssa, niin ehkäpä hänet voisi kutsua teille juhlittavaksi, niin saisitte sinä ja vauvakin viettää juhlia. Järjestät oikein kunnon pirskeet vaarin ja vauvan kunniaksi ja vietätte mukavan ja iloisen päivän.Lapsen isähän voi sitten vaikka jälkikäteen osallistua perheensä isänpäiväjuhliin katselemalla valokuvista, millaista niissä oli.Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat