Vierailija

Ostat isosta marketista pääasiassa ruokaa, mutta ostoskärryyn eksyy myös lapselle villapuku (35eur). Kotimatkalla autossa mietit, miten omituisen " halvalla" pääsit ja huomaat kuitista, että villapuvusta on veloitettu vain 5eur.Miten toimit?

Kommentit (16)

Toisaalta pitäisi palata kauppaan kertomaan, esim.kassahlö voi joutua pulittamaan sen omasta pussistaan, jos on hänen syynsä. Mutta toisaalta.. menisin takaisin kauppaan jos olisin hyvin toimeentuleva eikä tarvitsis kiristää aina vyötä. Tosielämässä valitettavasti ehkä en..:(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

peritty hinta ja tuotteessa mainittu hinta eivät olleet samoja. He maksaisivat minulle sen 5 euroa takaisin. Siunattu Euromarketin hintatakuu!PS: Vastaava tilanne testattu, eli todella toimii :-)

En tosiaan mene kauppaan valittamaan, että maksoin liian vähän ja haluan antaa 30 euroa lisää... Itsepähän ovat viivakoodinsa laittaneet!

Voi olla, että rehellisyys palkittaisiin ja saisin jotain extraa tai jopa sen tuotteen tällä halvalla hinnalla. Omatunto kaivelisi, jos en tekisi mitään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat