Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jos likapyykkikori ei mahdu kylppäriin, minne laittaisitte sen?

Vierailija

Vaihtoehtona makuuhuone tai keittiö (missä pyykinpesukonekin on). Tuntuu, ettei kumpikaan vaihtoehto oon oikein hyvä.

Kommentit (15)

ja kun kori täyttyy, on korkea aika ruveta pyykkäämään (tai nykyään meillä on vieressä toinen pienempi kori, voi samantien lajitella tummiin ja vaaleisiin...)

Ihan mainio paikka pyykkikorille on suihkuverhon takana tai suihkukopissa! Poissa silmistä ja jaloista, eikä ole isokaan homma nostaa pois tieltä tarvittaessa.

Entisessä asunnossa oli iso pyykkikaappi jossa 2 isoa koria, oli tosi helppo siitä laittaa sitten suoraan koneeseen. Nyt kun pyykit lojuvat vaatehuoneessa niin saavat lojua aika pitkäänkin ennen kuin tulee pestyä. Sinuna kuitenkin laittaisin makkariin, ei keittiö ole mikään likapyykin säilytyspaikka. Yök..

Eteisen kaapit tms. ovat myös hyviä paikkoja. Ja tosiaan, suihkuverhon taakse voi helposti piilottaa pyykkikorin, ja helppo ja kevythän se sieltä on pois nostaa tarvittaessa. Tosin jos pyykkikonekin on keittiössä, niin ehkä minäkin ostaisin jonkin nätin rottinkisen korin ja pitäisin pyykkikorin keittiössä. Mitään " tavallista" pyykkikoria en veisi keittiöni yleisilmettä rumentamaan...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat