Seuraa 

mitkä viikot teillä ollet pahimmata) väsymyksen ja

b) pahoinvoinnin suhteen alkuraskaudessa?Kysyn koska mulla ekasta lapsesta ei ollut juuri mitään oireita, tai muistan että väsytti kamalsti viikolla12 tai siinämain. Nyt suunnitellaan toista lasta, ja pitäis suunnitella myös tulevaa talvilomaa... Olis kiva olla matkalla niin ettei olis kamalan paha ja väsy olo... Eli onko parempi varata loma viikolle 10 tai 14 jos vauvayritys tärppää....Vaikka tiedänkin ettei näitä oloja voi yleistää ja ettei muiden pahat olot välttämättä mulle tule ja toisinpäin, mulla voi olla sikapahaolo vaikkei muilla olisikaan ollut, olisi kiva kuulla mitkä teidän pahimmat viikot oli, niin ettette olisi missään nimessä halunneet olla etelän kuumuudessa?hassuja kysylee bertta

Kommentit (2)

oli pahoinvoinnin suhteen 6+4 alkaen aina 12+ jotakin, ei eroa viikkojen välillä vaan tasaista oksentelua. Väsymisen takia olin saikulla 9+.

Väsymystä riitti viikolle 16 asti. Ekasta ei ollut näin huono olo eikä näin väsynyt. Onneksi sai olla pahimman ajan saikkarilla ihan muusta syystä, joten kukaan ei töissä siltikään tienny.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat