Seuraa 

Hei taas,nyt pyytäisin mielipiteitänne sellaiseen, että ensimmäisen nimen vika kirjain ja tokan nimen eka kirjain on sama. Lisäksi olisi vielä kolmas nimi, joka alkaa samalla kirjaimella kuin toka nimi. Siis esim.Tuulia Anna AmandaNytkään en pyydä kommentteja esimerkkinimestä (täysin keksitty) muilta osin, kun siltä onko vaikea lausua tai saada selvää jonkun lausuessa nimi jossa ekan nimen vika kirjain ja tokan nimen eka kirjain on sama.Tulihan toistoa? ;-)Kiitos taas!

Kommentit (6)

joku voi nimenomaan tykätä siitä jujusta! Minusta itsestä se ei ole kiva silloin jos edeltävä ja jälkimmäinen nimi sitten muodostavat jonkin ei-toivotun yhdistelmän, mikäli lausuu huolimattomasti (esim tyyliin Pia Anneli - > " Pian neli" tai Aslak kalevi -> aslakka levi) mutta tosiasiassa nimeä lausutaan erittäin harvoin ja vain muodollisissa tilanteissa kokonaan, useimmitenhan vain etu- ja sukunimi lausutaan, joten pulma on hyvin teoreettinen.Toistan itseäni *kloonaa*: pankaa ihan se nimi josta aidosti tykkäätte eniten ja viis veisatkaa siitä jos se jollekin ei kelpaa - joka ainutta nimeä ja nimiyhdistelmää voidaan joko kehua tai haukkua, kauneus on katsojan (lausujan?) silmässä (suussa?)!

Joissakin nimiyhdistelmissä saattaa tulla kolme a:ta peräkkäin ja silloin se tuntuu liialta, mutta muuten saman kirjaimen toisto ei tunnu hankalalta. Ehkä kumminkin välttäisin kolmen nimen yhdistelmässä sitä, että kummassakin " liitoskohdassa" on samanlainen juttu, kuten a-loppu ja a-alku.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Tykkään siitä, että nimiyhdistelmä on melko tomera ja selkeä, joten välttäisin viimeiseen asti laittamasta peräkkäin samaa kirjainta kahdessa eri nimessä.Siksipä laittaisin esimerkkisi Tuulia Anna Amandan vaikkapa muotoon:Tuuli Anne Amanda

Tuulia Inni Amanda

Tuulia Enni Amanda

Tuulia Enna Manda

Tuuli Anna-Mandijne.


Ei se niin paljon haittaa, että sen takia pitäisi hyviä nimiä alkaa vaihtamaan. Kyllä nimistä ihan hyvin selvän saa, mutta pitäisi melkein tietää nimet, että osaisi sanoa mielipiteen varmemmin. Joskus se tuntuu haittaavan vähän enemmin, mutta ei se mikään ongelma ole. Ainut vaan, että jos haluu pientä selkeyttä ja terävyyttä nimiin, se voi tuntua vähän liian yhtenäiseltä.

että eka loppuu ja toka alkaa samalla kirjaimella. Mut tokat nimet voi alkaa samalla kirajimella ja se ei pistä silmään tai korvaan.Mitä mieltä ootte näistä:Silja Janika

Moona NadiaMä en tykkää tosta Ja-ja, Na-na toistostakaan nimessä. Pikku tarkkaa mutta kuitenkin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat