Quinnyt ym. vaunut, auttakaahan höpsähtänyttä äitiä!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

ELi meillä on nyt tuplat, Gesslein yhdistelmät ja vielä matkarattaat.

Olen aikeissa myydä yhdistelmät, koska 1-vuotias ei nuku enää joka päivä ulkona, itse asiassa aika harvoin. Tilalle haaveilisin vähän ketterämpiä menopelejä, mutta niihin pitäisi saada seisomalauta isoveljelle, sekä kulku pitäisi olla vaivatonta myös hiekkatiellä. Nukkumaaan pitäisi myös silloin tällöin pystyä kunnolla. Quinny freestylet ovat olleet mielessä jo pitkään, mutta ovatkohan oikeasti yhtään pienemmät tai näppärämmät kuin yhdistelmät? Onko niillä jälleenmyyntiarvoa, sitten kun taas nekin myyn?

Speed sx:t taitaa olla liian keppoiset, olisivat vähän edullisemmat....

Kertokaahan tietämättömälle mitä suosittelet!

Kommentit (9)

Sinulle suosittelisin em. kolmipyöräisiä. Itse ostin kyseiset rattaat pojalle 9kk ikäisenä koska yhdistelmät oli mielestäni liian isot. Nämä ovat olleet tosi uskolliset rattaat ja ovatkin nyt poistumassa käytöstä kun poika jo 3v eikä enää suostu rattaisiin. Erittäin ketterät ja kevyet työntää ja olen käynyt juoksulenkilläkin näiden kanssa ja ovat kyllä olleet todella hyvät myös tässä tarkoituksessa. Jos olet kiinnostunut voisin myydä ne sinulle! Jos olet kiinnostunut laita s.postia osoitteeseen vaavikki02@jippii.fi

Minusta ovat vielä paremmat kuin freestylet koska näissä on iso tavarakori, lämpöpussi, selkänoja menee alas asti (jos lapsi nukahtaa rattaisiin), sekä turvakaari, 5-pistevaljaat yms. muut herkut mukana. Itsekin aikoinaan mietin noita freestylejä ensin mutta osoittautuivat testattaessa liian " avonaisiksi" alle vuoden ikäiselle.

istuinosa on niiiin tilava! Hyvin mahtuu toppatamineet päällä siinä nukkumaan vielä vanhempanakin! Varmasti ainakin 3-vuotiaaksi. Täysin makuuasentoon Speedit ei mene, mutta lähes (olisikohan 170 astetta ollut...), eli nukkumaan kyllä pystyy. Seisomalaudoista sen verran, että ainakaan perinteiset kiddyboardit tms eivät mene, mutta en tiedä sitten menisikö sellainen " lenkillinen" (buggyboard?). Meidän rattaamme ovat väriltään " sand" , eli se vaalea beige. Eli paras ;-). Vaikka on vaalea väri, niin ei ole arka, pinta on helposti pyyhittävä, eikä siihen lika tartukkaan.Ja kyllä menevät ainoina rattaina, hyvinkin!Ja olikohan muuta mitä mietiskelit... en muista. Mutta jospa tämä auttaisi jonkun verran!

Ovatko vaan sitten tarpeeksi tukevat ainoiksi rattaiksi? Pystyykö niissä nukkumaan ihan kunnon asennossa, vaikka toppatamineet päällä, vai jääkö siihen jonkinlainen kulma? Entäs onko se taka-akseli sellainen, että siihen voisi sen seisomalaudan kiinnittää? Ja toki teidän vaunujen värikin kiinnostaisi....

ovat näppärämmät, kevyemmät ja menevät pienempään tilaan kuin Freestylet. Eivätkä toisaalta häviä missään ainakaan vanhan mallin Freestylelle. Comfortissa taitaa olla työntösuunnan vaihto plussaa, mutta sitä vuoden ikäinen ei enää kaipaakaan. Eli suosittelen kyllä Speedejä. Meillä olisi (yllätysyllätys!) ko. vaunut tarpeettomina, ja aivan uudenveroiset. Meidän tapauksessa ne eivät olleet oikea valinta, lapsemme oli liian pieni (puolivuotias), mutta vuodenikäiselle ovat erinomaiset! Kiinnostaisiko?

Lisäksi ne ovat aika keveät. Melko ideaalit siis etenkin hiukan isommalle lapselle, jos tykkää kolmipyöräisistä. Ottaisin mieluummin ne kuin painavammat muunmalliset Quinnyt.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat