Miksi teitä ei kiinnosta Pohjois-Ugandan tilanne? Sudanin Darfurista kyllä jaksatte puhua

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

ihan kuin maailmassa ei muuta kamalaa tapahtuisikiaan. Mihin teiltä on unohtunut mm. Papua Indonesiassa, Mauritania, Päiväntasaajan Guinea jne.

Kommentit (14)

Jos kaikki vääryydet ja epäkohdat olisivat koko ajan esillä, niin kaikki jäisivät ehkä huomioitta siinä " tulvassa" .Ei ole minulla ainakaan voimia vielä erikseen alkaa ottaa selvää julmuuksista ja kärsimyksestä.

Tämä globalisaatio ja ehtivä media on jo aiheuttanut sen, että ihmiselle tulvii päivittäin enemmän kärsimystä, kun jaksaa käsitellä. Siihen siis joko turtuu tai sitten masentu vakavasti. Oman mielenterveyden nimissä pidän suodattimet paikallaan.

Irak ja Afganistan ovat esikouluja maailman julmuusmarkkinoilla verrattuna Darfurin tapahtumiin. Kyllä av-mammojen elämän täytyy olla " vaikeaa" , kun Darfurin tapahtumat eivät hetkauta suuntaan eikä toiseen.

pakottaa ihmisen siihen, että sitä on suodatettava, on valittava mitkä asiat kiinnostaa ja mitkä ei. Koska aika ja järki ei oikeesti kaiken käsittelyyn riitä. Suuri osa nyt on vaan valinnut niin, että ei kiinnosta tippaakaan....

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat