Nyt sit joutu nielemään omat periaatteet: esikon sänky meidän makkariin!

Vierailija

Meillä 3,4v ja 2,5kk lapset. Esikoinen muutti omaan huoneeseen n. vuoden ikäisestä ja nukkunut siellä. Tulee meidän väliin JOKA yö n. klo 24-03. No, ennen vauvaa en siitä kauheasti välittänyt, paitsi loppuraskaudesta kun tuo on aikas kova mylläämään ja potkimaan...

Viime yönä paloi sitten totaalisesti käämit kun nyrkkiä ja jalkaa sateli sieltä sun täältä; otin vauvan ja painuttiin sohvalle nukkumaan.

Nyt sitten aamulla päätettiin ottaa pojan sänky meidän huoneeseen, jos vaik silloin sais nukkua rauhassa.. (patjaa lattialla kokeiltu: pelotti siellä, eikä suostunut nukkumaan)

Arveluttaa vaan, että koska esikon saa sieltä muutettua joskus takaisin omaan huoneeseen...no jos sit samalla kun vauva muuttaa kun yösyötöt loppuu.

Onkos muilla samoja kokemuksia ja miten muutto takaisin omaan huoneeseen sujuu? =)

Kommentit (4)

Lapsella on ikävä ja se on mustis kun pikkusisarus saa nukkua äitin ja isin kanssa. Eiköhän ne yöunet siitä parane. Pääasia on, että kaikki nukkuu! Kyllä se siitä omaan huoneeseen muuttaa viimeistään, kun eskarikavereita tulee kylään ja kysyy, että missä sun sänky on.

Siis jos kävelee teidän sänkyyn, nouset itse ylös, viet sen sänkyyn ja vahdit että myös jää sinne. Jos on hereillä, voit selittää että kaikki ei mahdu samaan sänkyyn ja niin pois päin.Kyllä, tätä saat tehdä jonkun aikaa. Mutta kyllä meillä ainakin helpotti jonkun ajan päästä, ja vierailut vähenivät. Jostain syystä kyllä kuopus ei edes " tule" sänkyyn, vaan enemmänkin sängyn viereen - saattaa jäädä keskelle lattiaa seisomaan hiljaa ja odottamaan että _hänet_ huomataan ensin (keskellä yötä...)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat