Vierailija

Mulla on otsis ja tasapitkät hiukset yltää takaa vyötärölle. Värjään niitä kuparinpunaiseksi, tummat ovat luonnostaan. Ja hyväkuntoiset.

Kommentit (24)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

silleen ihanasti kerroksittain, edestä vähän lyhyemmäksi ja takaa jäi melkeen vielä vyötärölle saakka. Laitoin pari raitaa ja niin on tukka ihan uuden näköinen:)

nutturalla, otsista kiinni jne...Mies kyllä kehuu eikä kannusta lyhentämään mutta hän onkin puolueellinen.. Mutta jos vaikka leikkauttais jotenkin epätasaiseksi?? ap

Pyöreät kasvot ja pitkänä sivuilla roikkuvat hiukset tai

pyöreät kasvot, lyhyet kasvojen sivuille jäävät hiukset...

Niin että kumpikohan malli kaventaa kasvoja?

kokeile vaikka rikottua tai kerrostettua leikausta jos tukkasi on paksu. Modernia ilmettä saa myös liukuvärjäyksellä, kiharoilla jne jne. Pitkä tukka on paljon helpommin muunneltavissa kuin ihan lyhyet mallit.Lyhyeksi nyt ei ainakaan kannata hyväkuntoista tukkaa pätkäistä vain sen takia, että jotkut kateelliset siihen yllyttävät.Itsekään en ole mikään kaitanaama, mutta yleisin ulkonäköön liittyvä kommentti (etenkin miehiltä) on, etten ikinä saa leikkauttaa hiuksiani lyhyiksi :).

kun hamppuiset latvat ka kuivat, kärsineet hiukset jota joku ei raski leikata, koska PITÄÄ olla pitkä tukka...Hoitakaa naiset niitä hiuksianne...

Vierailija:

Lainaus:


suomalaisilla naisilla on kummallinen vamma leikkauttaa tukkansa lyhyeksi jossain vaiheessa.T. Itsekin pitkähiuksinen
Vai haluammeko olla miestemme irvikuvia hinnalla millä hyvänsä? Parithan alkavat vuosien saatossa muistuttaa toisiaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat