Vierailija

Pähkäilin tässä, että voiko rintarepulla kuljettaa lasta bussissa?

Onko kukaan mennyt? Oisin kylään menossa, ja ruuhka-aikaan ei aina meillä mahdu bussiin vaunuilla, eikä välttämättä seuraavaankaan, niin ajattelin että rintarepulla pääsisin helpommin... oon kyl kantoliinoissa nähnyt vauvoja kannettavan...

Kommentit (7)

Joskus kuski on päästäyt minut ilmaiseksi mutta näin on tapahtunut ehkä kerran ja lähes aina menen lapsi liinassa, vaunuja en jaksa käyttää... Kerranmies jäi vajaa kaksivuotiaan kanssa pysäkille (viimeinen bussi Vantaalta Helsinkiin) kun matkakortissa ei ollutkaan molemmille rahaa ja lapset liinassa ja taapero liinatyyppisessä repussa.

Silloin kyllä harmitti, että voisi joustaa kun SELVÄSTI on vaunuikäisiä lapsia molemmat, bussissa tilaa ja tosiaan vika bussi. Mies sai lampsia anoppilaan josta olimme tulossa ja he toivat hänet ja esikoisen autolla, onneksi oli turvaistuin (vanhanmallinen) heillä kellarissa.

Varot vain, ettei ihmiset tölvi pikkuistasi, kun eivät välttämättä tätä niin tajua rekisteröidä, kun on repussa. Ja sitä kannattaa varoa, että jos bussissa seisoo, ettei horjahda esim. jarrutustilanteessa niin, että vauva jää sinun ja esim. jonkun tangon väliin.

Rintarepun kanssa joutuu maksamaan äitikin matkastaan, vaikka vaunujen kanssa se olisi ilmainen.

Vierailija:

Lainaus:


Ajattelin siis vaa ihan yleisesti, et kulkeeks jengi reppujen kaa busseissa, kun en oo paljoo nähnyt!=)ap
Lyhyellä kantamisella asialla ei liene niin väliä jos lapsi on perusterveselkäinen jne.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat