Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Perkl! Anoppi osti vauvalle paidan jossa lukee: Mummin ikioma!

Vierailija

Ihan kuin mun poika jotenkin olis sen huuhkajan oma! se on kyllä aina ominu meidän poikaa mutta tuo paita oli kyllä kaiken huippu, eikä sitä laiteta pojan päälle kyllä niin kauan ku mussa henki pihisee. saatan.

Sivut

Kommentit (42)

Vierailija

Pelkäävät että lapsi rakastaa mummia enemmän kuin äitiä. Ikään kuin sitä rakkautta olisi vain rajallinen määrä; jos mummia rakastaa 60% niin äidille jääkin rakkautta vain 40%Naurettavaahan tuo on. Kehoittaisin hakeutumaan hoitoon.

Vierailija

Miettikää itse tilannetta, että tulette vihdoin isovanhemmaksi, jos tulette. Vanhempien ihmisten elämässä lapsenlapset ovat todella tärkeitä ja miksi eivät olisi??Eihän tuollainen paita ole teiltä pois...

Vierailija

Teksti sinällään on lapsellinen, mutta mitä siitä. Ihanaahan se on, että mummi tykkää ja välittää lapsenlapsestaan. Meillä sellaisia mummeja on vain yksi. Mieheni äiti ei ikävä kyllä välitä kuin itsestään. Soisin mielelläni hellittelyhetkiä anopille lasteni kanssa, ja olen luonutkin tilaisuuksia siihen, mutta anoppi haluaa vaan puhua itsestään eivätkä häntä edes lapsenlapset kiinnosta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat