Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (20)

Tulos: maha ei kestänyt ja heitti ripulille. Odottelimme pari-kolme viikkoa ja kokeilimme uudestaan, tällä kertaa Gefilus-jogurtilla. Nyt onnistui paremmin. Maitoa sai viikkoa vaille vuoden ikäisenä ensimmäisen kerran. Siitä se sitten lähti :-) Siihen asti oli ollut äidinmaito ainoana maitojuomana. Isän kanssa päivisin joi vettä aterialla.

Kyllähän suurin osa selviää ilman allergioita...mutta se riski on aina olemassa.Se milloin aloitatte tavallisen maidon on täysin teidän oma asianne...itseppä hoidatte sitten sairasta lasta.mutta minä haluan ottaa varovaisesti.

Näen mielessäni näyn kuinka teidän 11kk istuu auton takapenkillä ilman turvaistuinta ja juo pullosta tavallistamaitoa samalla kun ajatte terveyskeskukseen ihmettelemään sen maha kipuaja. Kunnes nurkan takaa tuleekin humalainen ja posauttaa 120km/h teidän kylkeen.Voi lapsi parkaa =(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sekoitin niihin hedelmäsosetta ja hyvää oli. Maitioa alettiin maitella 9 kuisena ja 10 kuisena oli täysin samassa maidossa kun aikuisetkin.

sai meillä heti kaikki mahdolliset hapanmaitotuotteet eli viiliä, jugua, piimää jne.11 kk aloin sekoitella maitoa tutteliin ja noin 11,5 lähtien joi tavallista maitoa.

Sillä minä en IKINÄ vaarantaisi lapseni terveyttä tietoisesti... liian aikaisin aiheutetut ruoka aineet voivat aihauttaa lapselle allergiaa... ja sitä riskiä en ota.Voihan niitä toki tulla muutenkin..ja olla tulematta. Mutta tietoista riskiä en ota. Ja mikä kiire sitä muka on...kerkiää tuo lapsi tavallista maitoa juoda aika monta vuotta... tottuttelu siihen aloitetaan kun täyttää 1v

alle vuoden ikäiselle on tavallisessa maidossa liikaa valkuaisainetta. Korjatkaa, jos oon väärässä!

Miksi pitäisi antaa 10kk tavallista maitoa?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat