Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

minkä ikäiselle jogurttia ja viiliä voi jo tarjota? entäs maidon maistelu?

Vierailija

Sivut

Kommentit (20)

Tulos: maha ei kestänyt ja heitti ripulille. Odottelimme pari-kolme viikkoa ja kokeilimme uudestaan, tällä kertaa Gefilus-jogurtilla. Nyt onnistui paremmin. Maitoa sai viikkoa vaille vuoden ikäisenä ensimmäisen kerran. Siitä se sitten lähti :-) Siihen asti oli ollut äidinmaito ainoana maitojuomana. Isän kanssa päivisin joi vettä aterialla.

Kyllähän suurin osa selviää ilman allergioita...mutta se riski on aina olemassa.Se milloin aloitatte tavallisen maidon on täysin teidän oma asianne...itseppä hoidatte sitten sairasta lasta.mutta minä haluan ottaa varovaisesti.

Näen mielessäni näyn kuinka teidän 11kk istuu auton takapenkillä ilman turvaistuinta ja juo pullosta tavallistamaitoa samalla kun ajatte terveyskeskukseen ihmettelemään sen maha kipuaja. Kunnes nurkan takaa tuleekin humalainen ja posauttaa 120km/h teidän kylkeen.Voi lapsi parkaa =(

sai meillä heti kaikki mahdolliset hapanmaitotuotteet eli viiliä, jugua, piimää jne.11 kk aloin sekoitella maitoa tutteliin ja noin 11,5 lähtien joi tavallista maitoa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat