Seuraa 

Hei,kummipojan synttärit lähestyvät, ja lahja on ongelma. Olen miettinyt Plaston mopoa, mutta onko jo sen aika mennyt ohi... Mitänkäs muut tuollaiset istuttavat autot, onko ne enää in tuon ikäisellä...?Kiitos!

Kommentit (7)

kyllä meillä sillä vielä kovasti sillä ajellaan. Mutta on kyllä hirmuisesti muitakin lahjaideoita. voin laittaa joitakin.-Leikkikeittiö ja astioita (muovisia)

-Brio junarataa

- Legoja

- pulkka

-Legoja

-lakanasettejä jatkettavaan sänkyyn

-kirjoja

-vaatteita

-sormivärit

- puuvärejä ja piirustuspaperia

-lasten huoneeseen pöytä ja tuolit (jos sellaisille on tarvetta)

-kylpytakki

-autoja (varmasti jokaisen pojan suosikki aina)

-liitutaulu

-palapelit

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pojalle on helppo ostaa lahja eli auto kun auto kelpaa varmasti tuon ikäiselle. Tuo mopo idea on myös hyvä eli tuo muovimopo taitaa olla semmoinen joka ei poistu " muodista" . Aiemmissa viesteissä olikin jo hyviä ideoita, mutta myös jos tiedät että poika tykkää paljon Tomi Traktorista, Muumeista tai Puuha-Petestä, niin paita jossa on niiden kuva, niin taitaa olla niitä harvoja vaatteitalahjoista joista tuon ikäinen tykkää.

Meidän talo on merkiltään Wader, mutta muitakin löytyy. Päällä istuttavat mopot ja autot ovat kova juttu myös. Me ostimme hiljattain skootterin, jossa on myös polkimet, niin että voi talven sisällä harjoitella, että osaa kesällä polkea ;)

ja kaksivuotiaasta lähtien ykköslelu on ollut junarata. Hommattiin alkuun Brion paristokäyttöinen veturi, kun hienomotoriikka ei vielä ollut tarpeeksi kehittynyt junan kuljettamiseen käsin. Nyt patterijuna on narikassa, ja poika vetelee junaa itse. Vinkkinä voisin antaa, että Biltemassa myytävä junarata on tosi hyvä. Siihen käy Brion radan osat.Aika samanmoista listaa kirjoittaisin edellisen kanssa, mutta lisäisin siihen vielä yksinkertaiset pelit. Choko on esimerkki sellaisesta. Sääntöjen mukaan ei osata sitä vielä pelata, mutta nopan painaminen (vrt.kimble) on tosi hauskaa. Kuka se sanoo, miten täytyy ja on oikein pelailla?

Nuppipalapelit tai tavalliset, värikynät ja paperia, meidän 2 v. poika tykkää kovasti pelata jalkapalloa ulkona. Ja sukkia tarvii aina, ainaskin meillä tuntuu että niitä jää koko ajan pieneksi...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat