Vierailija

Onpa taas tosiaan maanantai alkanut ja paluu niin " ihanaan" arkeen. 4v juuri oli vessassa käydessään kastellut koko vessan käsisuihkulla kauttaaltaan sekä itsensä että pikkuveljensä. Sain ihan megaraivarin siitä, riisuin raivopäänä märät vaatteet ja paiskasin ne lapsen päälle ja jätin lainehtivalle lattialle alasti itkemään.Jos tämä olisikin jotenkin satunnaista niin ehkä hermo kestäis, mutta kun jotain tällaista ekstrahommaa pitää järjestää äidille lähes joka päivä! Sanoinkin että laitan hänet päiväkotiin kun en jaksa sen kanssa enää. Huuli väpättäen sanoi ettei halua päiväkotiin. Sanoin, että no mietipä sitten kaksi kertaa ensi kerralla ennenkuin taas sotket paikkoja.

Kommentit (15)

Kuulin kun pesi käsiään vessassa vähän turhan pitkään ja sanoin, että nyt riittää ja hana kiinni. Ei totellut. Sanoin uudestaan ja sanoin että jos ei hana mene kiinni tulen laittamaan sen kiinni. No, hana meni kiinni, mutta eipä aikaakaan kun olikin sitten tämän vedenpaisumuksen sinne tehnyt ihan vaan piruuttaan kun olin itse laittamassa ruokaa.

Oliskos aika mennä vaikka vähän rentoutumaan yksin... Jos vaikka kestäisit noita pikku tempauksia paremmin. Iteselläni ainakin on ollut lähiaikoina nuttura niin kireellä et tekis mukulan kiljuessa mieli raahata se takasin nukkumaan ja köyttää se sinne sänkyyn että kestäisi kanssa siellä. Mut heti kun ajattelen et pääsen pian rentoutumaan tunniks yksin kaupoille helpottaa ja jaksan pikkasen paremmin.

Meidän nyt 3 v on ihan 1 v asti tehnyt päivät pitkät ihan piruuttaan vai pitäisikö sanoa huvikseen kaikkea jäynää. Tyhjentää kaapit jos jää huoneeseen yksin, repii vessapaperit, ottaa kengännauhat irti, kaataa kukkapurkit, tyhjentää rasvatuupit, samoin hammastahna ym. kaikki mitä voi levittää levittää, piirtelee seinät, sotkee ruualla, tekee omia sörsseleitä ym. ym. tuhoaa kaiken mitä eteen tulee. Oikein superlahjakas jäynän tekijä. Myönnän kyllä, että vanhempi lapseni on as-lapsi ja vei suurimman osan huomiostani pitää hänet aisoissa, joten tytölle jää siten aikaa jäynilleen ja lisäksi nuorin on ollut aina " työläs" hoidettava. Mutta ei terveellä järjellä varustettu 3 v pitäisi enää tehdä noin paljon tyhmyyksiä.

Mielenkiintoisia asenteita istutat lapseesi jos päiväkoti on joku hirveä paikka, jonne joutuu, jos tekee pahojaan. Samaa logiikkaa noudattaen lapsesi luulee kaikkien päiväkodissa olevien leikkikavereidensa tehneen jotain hyvin pahaa.. Ehkä ihan oikeasti kannattaisi harkita sinun töihinmenoa ja lapselle hoitopaikkaa? Tai jotain keinoa pinnan pidennykseen?!t. nimim. kyllä minäkin siivoan, luuttuan, järjestelen, korjaan, etsin ja säädän sata kertaa enemmän kuin ennen lapsia mutten silti uhkaile

Lapsesi ovat tylsistyneitä. Heille tekisi selvästi erittäin hyvää lähteä päiväkotiin!Jutustasi päätellen myös sinulle tekisi hyvää tehdä välillä jotain muuta.

alle nuo teidän lasten vesimetkut :Dpinnaani en polttanut kun tyttö ajatteli vaan hyvää ja yritti itse normaalisti tulee kyllä sanomaan mulle ,että kakka tulee :)

Meillä lapset(4ja 5v) päättivät leikkiä joulua sillävälin kun tein hetken työhuoneessa hommia pois...Oli sitten 6kg vehnäjauhoja heitelty ympäri keittiötä...Oli tosiaan valkea joulu...Ei muuta ku jauhoiset vesselit suihkuun ja imuroi käteen...Kyselivät vielä viattomasti lahjojen perään:)

Kenelläkään tutullani ei lapset tee samanlaisia tempauksia kuin meillä. Kaikenlisäksi esikoinen haluaisi että meillä olis 10 lasta. Heh heh. No ei tasan tule enää yhtään kauhukakaraa tähän perheeseen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat