Vierailija

Mikä neuvoksi? jouluna 7-vuotta täyttävän tyttäreni hiukset ovat jo jonkun aikaa alkaneet ' haista' rasvaiselle hyvin nopeasti pesun jälkeen ja tänään ne jopa näyttävät likaisilta, vaikka hiusten pesusta on 1,5 päivää. Onko tämä merkki jostain hormonaalisesta ongelmasta, mitä pitäisi tehdä ja voiko asialle tehdä jotain? En toivoisi kenellekään murrosikää tuossa iässä!

Kommentit (4)

ja kyllä esim. meidän yhdeksänvuotiaan olisi hyvä jo pestä hiuksensa vähintään kolme kertaa viikossa kun urheileekin.En ole itse osannut yhdistää tätä murrosikään... enemmän olen katsonut muita kehossa tapahtuvia muutoksia ja siitä päätellyt että on alkamassa sekin piakkoin.Jos asia huolettaa, voithan kysyä neuvoa kampaajaltasi (siis onko normaalia tms.) ja jos pitää outona, viedä ihan vaikkapa ihotautilääkärille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidänkin nyt 10 -vuotinen alko haisemaan hielle jo kuusivuotiaana ja nyt on jo selkeät merkit alkavasta murrosiästä sekä näkyvillä että kuuluvilla ; )

Eli tihentäkää pesuväliä vaan ja muutenkin huolehtikaa hygieniasta, tuskin se on mitään epänormaalia. Ja jos huolestuttaa, niin aina voi neuvolantätiltä kysyä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat