Tutteli laatikko(18prk) ennen citymarketissa 2,04€ nyt 6,84€!! Selittäkää tyhmälle mistä kummasta tämä johtuu...

Vierailija

siis joku uusi laki vai mikä on homman nimi...?? yli kolminkertainen nousu...

Sivut

Kommentit (90)

Vierailija:

Lainaus:


koska olisin rinnoistani saanut sen maidon ilmaiseksi, mutta lääkärit kielti imetyksen lääkityksen takia.

mielestäni silloin pitäisi saada ilmaiseksi
Kyllä minäkin siunasin tämän päätöksen.... Meillä ei imetys onnistunut... tai tyttö nyt täysin korvikkeella (tyttö 3kk) kun ei rintamaito riittänyt.... Tyttö vetää lavallisen (18prk) tuttelia muutamassa päivässä. vielä kun ei oo saanu antaa muuta.... (onneks huomenna neuvola niin päästään juttelemaan niistä kiinteistä, mutta eihän sekään tapahdu päivässä, vaan maito on vielä aika suuri osa tytön ruokavaliota aika pitkän aikaa)

lava maksoi tosiaan ennen alle 3 euroo,nyt 7.20!!!! että huhhuh.... kyllä ei taas järkipäätä pakota jollain älypäällä joka sen muutoksen keksi.... jos ne yrittää saada tuolla ihmisiä imettämään pidempään niin ei vissiin ole tullut mieleen että kaikilla kun ei riitä maito tai ei välttis tule ollenkaan!!!!!!

Ette te saa äitejä imettämään tai antamaan korviketta korottamalla tai laskemalla äidinmaidonkorvikkeen hintaa. Onhan se tälläkin palstalla nähty: imettämisen ja korvikkeen antamisen syyt ovat moninaiset, eikä toinen vaihtoehto sulje toista pois. Useimmat imettävät ja antavat lisäksi korviketta, toiset tekevät toista enemmän ja toista vähemmän.Teidän jotka haluatte nostaa äidinmaidonkorvikkeen hinnan pilviin, vain jotta saisitte äidit imettämään. Teidän mielestänne varmasti myös kertakäyttövaippojen hinnat pitäisi tuplata tai triplata, jotta äidit siirtyisivät kestovaippoihin tai vaipattomuuteen. Samoin ilmeisesti kaikki lastenpurkkiruoat pitäisi kieltää lailla tai vähintään nelinkertaistaa niiden hinta. Samoin kaupoista pitäisi poistaa kaikki keksit, maissinaksut ja einesruoat, jotteivat äidit vahingossakaan voisi antaa lapsilleen muuta kuin ravitsevaa, terveellistä täysin kotona valmistettua ruokaa. Toivottavasti olen väärässä, mutta pahoin pelkään että olen oikeassa.Toiset imettävät ja toiset antavat korviketta, se asia ei muutu pelkästään äidinmaidonkorvikkeen hinta/mainontapolitiikalla.
Korvikkeen hinta nousi tosiaan aivan älyttömästi. Mutta keksin laimentaa korviketta keitetyllä vedellä niin sitä kuluu vähemmän. Vauva ei eroa huomaa.

Vierailija:

Lainaus:


Meillä maksoi vielä viikko sitten 32 snt/2dl prk, mikä oli ihan käypä hinta. Nyt sitten päättyi meidän kahden vuoden tuttelinostoputki, koska nuorempikin lapsi siirtyi tavalliseen maitoon täytettyään 1-vuotta.
... tämän avulla pyritään rintaruokinnan suosiota nostamaan. Jotta tuttelin halpa hinta, ei tekisi korvikeruokintaa niin " helpoksi vaihtoehdoksi" . Kuulema eurooppalainen ajattelu/toimintamalli, joka otettiin nyt käyttöön Suomeenkin.

Jos kerran maitoon ei ole varaa niin ovat vaipatkin iso investointi. Entä vaatteet. Jos yhteiskunnan on osallistuttava menoihin niin miten te määrittelette mitkä hinnat lasketaan?

vanha päätös, joka on annettu jo 1997, mutta vasta nyt elintarvikevirasto on ehtinyt valvomaan sitä. Yhtäkkisen hinnannousun aiheuttivat siis itse asiassa kauppiaat, jotka ovat tähän asti myyneet korvikkeita lainvastaisesti alennetulla hinnallaAnnettu Helsingissä 26 päivänä toukokuuta 1997

Kauppa- ja teollisuusministeriön päätös

äidinmaidonkorvikkeesta ja vierotusvalmisteesta17 §

Myynnin tai jakelun rajoituksetÄidinmaidonkorvikkeen myyntipaikkamainonta sekä muut vastaavat suoraan kuluttajaan suunnatut myynninedistämiskeinot ovat vähittäismyymälöissä kiellettyjä.Valmistajat tai myyjät eivät saa jakaa ilmaiseksi eivätkä myydä alennetulla hinnalla valmisteita, näytteitä tai muita myynninedistämislahjoja suoraan kuluttajille, eivätkä myöskään epäsuorasti terveydenhuolto- tai sosiaalihuoltojärjestelmän tai terveydenhoitohenkilöstön kautta.(www.finlex.fi)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat